În această dimineață pe șoseaua spre Brăila. Autoturism derapat, copac, trei răniți, unul încarcerat

Accident grav produs în această dimineață, în jurul orei 05.00, pe șoseaua spre Brăila din cauza carosabilului umed în afara localității Cilibia.

Un autoturism înmatriculat în Brăila – condus de o șoferiță de 43 de ani – a derapat, a părăsit drumul național și a lovit puternic doi copaci de pe margine.

Conform primelor informații au rezultat trei răniți, toți din Brăila, din care unul este încarcerat.

Persoana este conștientă, iar echipajul ISU acționează pentru scoaterea acesteia.

În condițiile carosabilului umed și a riscului formării poleiului, Poliția Rutieră avertizează șoferii să circule cu mare prudență, fără viteză și fără manevre bruște.

Citește și articolul: Accident groaznic făcut de un șofer buzoian de 22 de ani. Copil de 2 ani decedat, posibil și tatăl! Alt pieton și un pasager sunt la spital

Update

La volan s-a aflat o șoferiță de 43 de ani din Brăila, care se deplasa dinspre Ianca înspre Buzău.

Din cauza poleiului, a vitezei și a neatenției, șoferița a pierdut controlul mașinii și a acroșat succesiv doi copaci marginali.

A rezultat rănirea conducătoarei auto și a doi pasageri în vârstă de 16 și 17 ani, toți fiind transportați la spitalul din Buzău.

Citește și articolul: HORROR! Au apărut imaginile cu buzoianul care spulberă o familie pe zebră. Viteză, frână ioc, pietoni zboară prin aer

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „În această dimineață pe șoseaua spre Brăila. Autoturism derapat, copac, trei răniți, unul încarcerat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.