În această dimineață! Zeci de călători în picioare! Control inopinat al poliției și al CJ Buzău (Foto + video)

În această dimineață, la ora 06.00, la doar 2 grade Celsius, doi polițiști de la rutieră, trei angajați ai CJ, printre care vicele Adrian Petre, și doi ziariști zgribuliți s-au postat la Autorolla, la intersecția DN2E85 cu DJ 203 K.

Erau vizate autobuzele ce veneau dinspre V. Pașii, Săgeata și Robeasca.

Controlul s-a dovedit a fi unul inspirat. În ofsaid au fost prinși șoferii de pe cursele de Săgeata.

În două dintre ele, prima cu muncitori, la ora 06.30, iar a doua cu elevi, la ora 07.00, au fost găsiți peste 30 de călători în picioare.

Firma de transport AutoValmi va fi sancționată de către Consiliul Județean.

Conform vicelui CJ Buzău, Adrian Petre, la trei sancțiuni consecutive se poate ajunge până la anularea licenței transportatorului găsit în neregulă.

„În ciuda controalelor repetate, operatorii de transport încă nu își fac treabă. Dacă la prima cursă de V. Pașii a fost în regulă, la următoarele trei, de la Săgeata, au fost identificați călători în picioare. La o cursă doar vreo zece, dar la următoarele două autobuzul era ticsit. Se vor aplica sancțiuni. Controalele vor continuă până când transportatorii vor găsi de cuviință să aloce suficiente autobuze pentru a nu mai transporta călători în picioare”, a precizat Adrian Petre.

Iată, mai jos, imagini, din unul din cele două autobuze ticsite cu călători:


Aglomerația de la mijloacele de transport ce vin înspre Buzău dinspre V. Pașii ar urma să fie eliminată definitiv. Astăzi, la ora 10.00, la Primăria Buzău va avea loc o nouă ședință pentru a se pune la punct toate detaliile pentru ca Trans-Bus să intre cu autobuzul 3 până la Stăncești.

Vor participa Adrian Petre de la CJ Buzău, primarul C-tin Toma, primarul Gh. Firon de la V. Pașii, Gică Toader, director Trans-Bus și reprezentantul Asociației de Dezvoltare Buzău-Mărăcineni-Săpoca.

Citește și articolul: Control în zori și pe autobuzul 2. Iată cum s-a descurcat Trans-Bus!

loading...

3 comentarii la „În această dimineață! Zeci de călători în picioare! Control inopinat al poliției și al CJ Buzău (Foto + video)

  • De cr nu controlati si linia 2 …..azi de la ora 13 30 de la bazar pana la carrefour nu aveai loc sa resspiri si dl sofer tot mai urca…..

    Răspunde
  • Dar de ce nu fac controale si la starea tehnica sa vedeti atunci cate firme mai rămân…..(trans Rodica…..etc.) sa vedeti ce carute de transport persoane au.

    Răspunde
  • nu o sa bage niciodata autobuzul 3 pana la stancesti ca nu ii convine domnului primar de la vadu pasii, au mai bagat o data maxi-taxi 3, dar doar pana la autorolla, dar stiti cum e vb aceea ca orice minune tine 3 zile, cam atat a tinut si treaba cu maxi-taxi

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.