„În această săptămână deschidem ofertele!”|18 mil. €

E cea mai mare investiție cu fonduri europene din mun. Buzău.

88 milioane de lei, adică aproximativ 18,5 mil. €.

„Săptămâna aceasta sperăm să deschidem ofertele pentru a desemna firma câștigătoare. Dacă nu vor fi contestații, sperăm ca în mai – iunie să înceapă lucrările. E vorba de modernizarea de la un capăt la altul a Bd. Unirii, a Aleii Industriilor și a str. Transilvaniei până la Fabrica de Bere”, a anunțat primarul C-tin Toma.

Cerința Uniunii Europene e ca pe 70% din totalul investiției să existe bandă dedicată mijloacelor de transport în comun și piste de biciclete.

Astfel că pe Bd. Unirii de la un capăt la altul – pe mijlocul străzii – vor exista două benzi (tur-retur) pentru autobuze, taxiuri și mașinile de intervenție (poliție, ambulanță, pompieri).

„Pistele de biciclete le vom face pe Unirii pe trotuare, pentru că sunt largi. Parcările nu vor mai fi în spic pentru a putea menține două benzi pe sens. Pentru locurile de parcare care se pierd e în plan amenajarea unor parcări supraterane pe structură metalică în spatele blocurilor”, a anunțat Luminița Colțeanu, șefa departamentului fonduri europene din Primăria Buzău.

Pe Aleea Industriilor și pe str. Transilvaniei banda dedicată nu va mai fi pe mijloc, ci lângă trotuar.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „„În această săptămână deschidem ofertele!”|18 mil. €

 • Doamne ajuta,dar poate ne mai civilizam și noi.

  Răspunde
 • Ar trebui desfiintate depozitele de pe Transilvaniei din zona Omi , care blocheaza traficul

  Răspunde
 • L am criticat pe Toma pentru unele greșeli dar văd că a început să facă treabă, are intenții bune și se implică, dar sper sa nu intre în jocul firmelor de partid, mai ales cele venite din București sau Ialomița, că am văzut ce au facut, se poate vedea incompetența pe drumul Buzău – Sapoca – Mânzălești, o bătaie de joc, o sifonare clară a banilor de firma de constructii. Cum sa faci o asemenea lucrare? Auras, te rog, să îți faci timp și să mergi cu mașina pe acest drum, sper sa ai noroc sa te întorci cu mașina întreaga. Succes

  Răspunde
 • Si ce vom face cu tirurile din zona industriala ce stau la coada la zahar sau la ulei ce farama tot in cale ,borduri sau asfalt

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.