În această seară, Gloria – Chiajna, ultimul meci din campionat

UPDATE: S-a terminat 3-0 pentru Concordia Chiajna, după 1-0 la pauză. Chiajna n-a jucat neapărat mai bine, dar a fructificat ocaziile ivite, în timp ce Gloria le-a ratat.

E ultimul meci din play-out și din (acest) campionat pentru SCM Gloria.

Va începe la ora 19.00 și va fi transmis live facebook pe pagina clubului din Crâng (și pe alte conturi, pagini și grupuri din Buzău).

Ilie Stan: „Vreau să câștigăm cu Chiajna pentru a termina campionatul cu capul sus. Le mulțumesc jucătorilor pentru seriozitatea cu care au abordat meciurile din play-out și, mai ales, pe ultimul de la Reșița, când eram matematic salvați. Rămâne de văzut ce se va întâmpla apoi cu acest club. Pot spune că voi lăsa viitorului antrenor, nu știu dacă voi fi eu, un lot bun. Cu 2-3 achiziții, Gloria se va putea lupta la promovare”

Indiferent de rezultat, Gloria va termina pe locul 3 în grupa de play-out, iar Chiajna pe 4.

Înainte de meci, buzoienii.ro a publicat și o informația bombă despre viitorul clubului din Crâng – CLICK AICI.

Una caldă, una rece

Din păcate, reporterul buzoienii.ro a citit în urmă cu câteva minute și o informație negativă după care s-a frecat bine la ochi (nevenindu-i să creadă) și a verificat-o din mai multe surse. Echipa de handbal fete de la Gloria a pierdut azi (19-21) cu nou-promovata Dacia Mioveni! Al doilea insucces neprevăzut, după egalul din tur cu ultima clasată Activ Ploiești. Gloria a fost depășită de Măgura Cisnădie și a coborât temporar pe locul 5.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „În această seară, Gloria – Chiajna, ultimul meci din campionat

  • GLORIA – CHIAJNA 0 – 3!!! “Vreau să câștigăm cu Chiajna pentru a termina campionatul cu capul sus. Le mulțumesc jucătorilor pentru seriozitatea cu care au abordat meciurile din play-out…… Pot spune că voi lăsa viitorului antrenor, nu știu dacă voi fi eu, un lot bun. Cu 2-3 achiziții, Gloria se va putea lupta la promovare”.
    Ne-am lămurit!!! Aici sunt banii dumneavoastră…din taxe și impozite!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.