În ajutorul buzoienilor de la țară. CJ Buzău a aprobat două noi curse de transport către oraș

Îmbunătățire continuă a transportului intrajudețean de persoane.

După ce anul trecut s-a preocupat ca în urma mai multor razii efectuate condițiile de transport să se apropie de cele civilizate, vicepreședintele Cj Buzău – Adrian Petre a anunțat înființarea a două noi trasee:

 

„Veste buna pentru locuitorii comunelor Glodeanu Sarat si Glodeanu Silistea! Consiliul Judetean Buzau a aprobat atribuirea licentelor de traseu pentru cursele regulate Glodeanu Sarat -Glodeanu Silistea -Pogoanele. Astfel, începand cu 1 Martie locuitorii acestor comune vor ajunge mai usor la Pogoanele, pentru a rezolva problemele legate de finante, judecatorie, politie sau alte institutii la care sunt arondati. Totodată, s-a aprobat și atribuirea licenței de traseu pentru cursa din satul Floresti comuna Beceni – Buzau”, a anunțat Adrian Petre.

Citește și articolul: Exclusiv! Când se va închide podul de la Mărăcineni. Recunoaștere oficială: „Va fi groaznic!”

Un important ajutor acordat de CJ Buzău călătorilor din județ este acordarea permisiunii Trans-Bus de a se extinde din municipiul Buzău către comunele învecinate.

În acest fel, călătorii din zonele apropiate municipiului vor folosi autobuzele Trans-Bus, iar cei din regiunile mai îndepărtate vor putea circula în mijloace de transport mai puțin aglomerate.

De la 1 martie, atunci când Trans-Bus va inaugura linia 11 până la Stăncești, CJ Buzău poate anunța că a rezolvat problema aglomerației pe traseul Robeasca – Săgeata – Vadu Pașii – Buzău.

Citește și articolul: E oficial. Ce trebuie să știe pensionarii și elevii din Buzău care călătoresc cu autobuzele

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „În ajutorul buzoienilor de la țară. CJ Buzău a aprobat două noi curse de transport către oraș

  • Vrem si cursa Odaia Banului Maxenu Tintesti… Va rugam domnule Primar..Piate asa asfalteaza si drumul spre Odaia Banului.

  • Spătaru,Costești.Cand?

  • Lipia,Merei cand?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.