În ajutorul șoferilor

Au apărut două indicatoare rutiere pe drumul de pământ care ocolește podul de la Metalurgica (în reparații) din orașul Buzău pentru a-i ghida pe șoferi spre Brăila și Galați.

Drumul de pământ poate însemna o economie de timp de 30 de minute (poate și mai bine) în perioadele aglomerate din orașul Buzău (când șoferii care nu știu scurtătura spre Brăila o iau pe podul Drăgăicii și apoi prin oraș pe Bd. 1 Decembrie, Bd. Republicii și Șoseaua Brăilei).

Podul spre Brăila e în reparații capitale, ieri s-a turnat placa

Drumul de pământ începe prin dreapta podului de la Metalurgica (acum în reparații capitale) din capătul Bd. Industriilor și ajunge la siloz (gara Buzău Sud). Se trece calea ferată și se ajunge pe drumul național Buzău – Brăila. Cinci minute în loc de 30 sau mai mult.

Aici se trece calea ferată, la capătul drumului de pământ. În fața e șoseaua națională
Într-o porțiune „scurtătura” e cu probleme. Șoferii care folosesc acest drum solicită intervenția unui buldo sau a unui autogreder pentru câteva minute

Citește și:

loading...

2 comentarii la „În ajutorul șoferilor

  • O știre deosebit de importantă! Uite, vă mai dau eu una, domnule Tereacă! În Unirii Nord, pe bulevard, din 3 utilaje, lucrează unul și ăsta cu pauze, iar în total de la intersecția cu Transilvaniei până la rondul de la Penny sunt maxim 10 muncitori! Asta în timp ce traficul este blocat iar bulevardul găurit și plin de praf! Și nici copacii de pe margine, cu săpăturile alea la rădăcini nu-i văd bine!! Știu, procurorii sunt de vină că au suspendat plățile!! Mai ales că este degeaba și că nici nu am descoperit până acum cine este autorul plângerii!!

    Răspunde
  • Ar fi mai bine daca s-ar repara si drumul cat de cat.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.