În atenția buzoienilor care vin mâine la talcioc

Veste proastă pentru buzoienii care obișnuiau să parcheze aici duminica dimineața când veneau la talcioc.

La dispoziția Poliției Rutiere, muncitorii de la Urbis Serv au înconjurat ieri acest spațiu cu popici galbeni din cauciuc – pentru a împiedica parcarea.

O altă veste nu tocmai bună pentru vizitatorii Pieței Volante Drăgaica e că de mâine prețul tichetului de acces va fi 3 lei (față de 2 lei în trecut). Pe de altă parte, în ciuda acestei scumpiri, cei 5-6 mii de buzoieni – clienți ai talciocului – se bucură de redeschiderea acestuia.

Unde se va mai putea parca

În curând, talciocul va trece prin a doua extindere.

Un gard se va dărâma, iar spațiul comercial de la „Drăgaică” se va extinde pe terenul unei foste firme a Primăriei Buzău (Aquafor). În acest fel, accesul în talcioc se va putea face și dinspre strada Hangarului – unde buzoienii își vor putea lăsa duminica mașinile.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „În atenția buzoienilor care vin mâine la talcioc

 • O mare hoție! Am fost spt trecută si nu mi s-a părut deloc așa cum zic ăștia mai mici decât mine wawwww…
  La intrare, puteai intra și fără da plătești, despre ieșire spuneau ca va face o iesire si acolo spre fosta magazie a RAM STIMATE REPORTER. NU FIRMA INDICATĂ (APP, UNDE SE AFLA SI O MAȘINĂ BUNĂ APARȚINÂND RAM, MĂCAR SA O VÂNDĂ SA IA CEVA BANI E EA)
  SI DACĂ AU SCUMPIT SĂ ȘTII CA NU MAI MERG ACOLO.
  starea carosabilului in BZ nu s-a îmbunătățit deloc. Asa că, de ce să merg?
  Pensia nu se mărește in funcție de astfel de măriri.
  Cu respect Nelu Vasilache

 • IN ATENTIA POLITIEI RUTIERE BUZOIENE……………DUMNEAVOASTRA AVETI CAMERE …LA RONDUL POMUL VERDE NU MA INTERESEAZA CUM SE NUMESTE ACUM!!!!!!!!………………….ACOLO E JALE MAI POLITISTILOR..DIMINEATA ORA 9 A.M O TIPACU MERCEDES CLK ….FARA NUMAR VA LAS PE VOI TIPA CU OCHELARI……..ADORMITAAA RAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EU PE TRECERE IA TRECE PE LINGA MINE 0,5 METRII!!!!! NU MA VEDE PROBABIL DORMEA LA VOLAN………………MERCEDES NEGRU..SAU ERA IN TIMPUL SERVICIULUI DEE VOI SUNTETI APROPIATI CU PARCHETUL JUDECATORII POLITIA SI JANDARMII SAU POLITICIENII LOCALII AICII IINCLUD PE TOTII..SI CUNOSTINTELE_____________________DATA VIITOARE TREC EU SI NUMARUL………………E JALE DOMNILOR DISCUTAM DE PARCARII DAR DE PIETONII SI PRIORITATE CIND ….UITE O FRAZA… UN INSTRUCTOR SOFER ……………..IN BUZAU LEGEA SE SCRIE ADIKA NOI AM PREDAT SOFERII AU TRECUT TESTUUUUUUUUUUUUUUL___________——!!!!!!!!!!!OARE CUM INTREB EU…DAR SE APLICA DUPA BUNUL PLAC IN REALITATEA ASTA A FOST REPLICA LUI………………….DAIA AVETI ACCIDENTE ZILNIC …………….SCRIU SI EU SIMPLU SUCCES IN CONTINUARE SI SA CONSTATI MAI DES ACCIDENTE ……..SPOR LA CONSTATTARII DOMNILOR………………….!!!

 • Montați asemenea stâlpi pe toate trotuarele din municipiul Buzău

 • Huooooo, lasati buzoienii fara cultura orasului deschis !!!!
  Rusine sa va fie !
  Dha…dhhhaaaaa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.