În atenția buzoienilor care vor să alerge pe noua pistă. Vezi AICI regulile

Astăzi, la stadionul de atletism s-au anunțat regulile de folosire a noii piste sintetice de către buzoienii care vor să alerge pentru sănătate.

În primul rând, buzoienii trebuie să aibă în rucsac teniși/adidași de schimb.

Apoi, trebuie să cunoască programul în care arena e deschisă publicului: dimineața între 05.00 și 08.00, după prânz între 13.00 și 15.00 și apoi, pe seară, de la 17.30 până la miezul nopții.

Pentru început alergătorii amatori trebuie să trimită un mail către SCM Gloria pentru a li se elibera o legitimație. Regulamentul complet a fost inserat la finalul articolului.

La evenimentul de azi, primarul C-tin Toma a invitat-o pe atleta numărul unu a Buzăului, multipla campioană Marina Baboi.

„Să știi, Marina, că atunci când am decis să modernizăm acest stadion m-am gândit în primul rând la tine. Ne-ar plăcea să te vedem antrenându-te acasă”, a mărturisit Toma.

„Eu nu visam să se întâmple acest lucru. De-asta am plecat de la Buzău. Nu aveam unde să mă antrenez. Sper, acum, să se organizeze și competiții aici și să pot alerga în fața buzoienilor”, a spus cea mai rapidă dintre buzoieni.

După realizarea marcajului pentru cele 8 culoare și montarea tuturor instalațiilor, inclusiv a nocturnei, stadionul va fi deschis publicului. Adică peste câteva săptămâni.

loading...

Un comentariu la „În atenția buzoienilor care vor să alerge pe noua pistă. Vezi AICI regulile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.