În atenția buzoienilor de la bloc

Buzoienii care locuiesc la bloc și Asociațiile de Proprietari primesc gratuit de la RER SUD saci de culoare neagră pentru colectarea deșeurilor vegetale rezultate în urma îngrijirii spațiilor verzi.

La finalul operațiunii de îngrijire a grădinițelor de pe lângă blocuri, sacii negri (plini cu resturi vegetale) vor fi ridicați tot gratuit de către RER SUD (vezi comunicatul de mai jos).

Primarul Toma îi încurajează pe buzoienii de la bloc să-și îngrijească singuri spațiile verzi din jurul blocurilor.

Anunț Primăria Buzău + RER SUD

ANUNT-ASOCIATII-10062021153230

Citește și:

loading...

3 comentarii la „În atenția buzoienilor de la bloc

 • Asa arata normalitatea. Cei de la case au pubela maro pentru resturi gen iarba, era si normal ca cei de la bloc sa primeasca si ei.
  O intrebare am. Chiar nu se poate totusi tunde iarba si ingrini spatiile verzi si pe ploaie? De ce ploaia a cauzat orasul intr-o jungla?

  Răspunde
 • Normalitatea este ca municipalitatea sa îngrijească zonele verzi din oraș, ca de aia plătim taxe și impozite (și mai mari de anul asta!). La case, fiecare face ce vrea pe proprietate privata.
  Iar dacă primăria tot se viata ca nu are bani, sa facă bine sa își angajeze oameni care sa scrie proiecte, nu sa arunce povara tot în spatele contribuabilului!

  Răspunde
 • De un an avem scolile inchise. Economiile sunt considerabile. La fel alte institutii din subordinea primariei cu activitate restransa sau suspendata vreme buna. Taxe mai mari. Bani aruncati pe evenimente de anvergura ramasi in visterie. La treaba! Au aparut tantarii si nu se aude nimic de dezinfectie. Locuri de parcare tot nu avem.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.