În atenția buzoienilor. Investiție de 1,3 milioane de euro cu fonduri europene

„Da, exact asa va arăta precum vedeți în această fotografie”.

Cuvintele îi aparțin Luminiței Colțeanu, șefa departamentului de fonduri europene din cadrul Primăriei Buzău.

„E vorba de o creșă pe care o vom ridica în următorii doi ani. Va costa 1,3 milioane de euro, fonduri europene. Capacitatea este de a găzdui 60 de copii”, a adăugat aceasta.

Noua creșă din mun. Buzău se va amenaja pe strada Col. Buzoianu la nr. 91, acolo unde a funcționat demult sediul Poliției Locale.

Acum, terenul respectiv este eliberat de construcție și așteaptă să fie folosit.

Tot cu fonduri europene se va extinde și dota Grădinița cu Program Prelungit nr. 4 de pe Aleea Parcului (în spatele Școlii nr. 15).

Investiția va însuma tot 1,3 milioane de euro.

Primăria Buzău mai are în plan să realizeze în următorii doi ani trei grădinițe.

Una în imobilul Școlii nr. 6 (după comasarea prin absorbție de către Școala nr. 16), una în cartierul Dorobanți I (pe un teren de lângă biserica Sf. Toma) și, surpriză, una în Zona Industrială.

Un important agent economic va pune la dispoziția primăriei un teren, astfel încât la grădinița de acolo muncitorii din Zona Industrială să-și poată lăsa copiii dimineața și să-i ia la plecarea de la serviciu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Toma și PSD, înfrângere surpriză în fața lui Barbu și a PNL. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

3 comentarii la „În atenția buzoienilor. Investiție de 1,3 milioane de euro cu fonduri europene

  • Se va face…se va drege…peste 4 luni s-au dus 3 din cei 4 ani de mandat! Avem marea cale a eroilor si punct…cârpeli și multe chiolhanuri pe bani publici! Toma a zis ca va aduce investitori ….unde sunt? Că va creea locuri de munca…a dat oameni afara….ca va atrage bani europeni! Zero euro atrasi in 3 ani de mandat. Ce avem….impozite marite, taxe marite….gigacalorie la pret record….si carpeli! Dar curg promisiunile în fiecare zi!

  • Fanica, nu se face totul peste noapte, mai ales la fondurile europene. Dureaza chiar 2 ani pana iti aproba proiectul, apoi inca 1 an pana poti demara si inca vreo 3 in care sa il implementezi.
    Asta e birocratia, si ca sa vopsesti un gard iti trebuie un portbagaj plin de avize si dosare stampilate de la tot felul de institutii inutile inventate sa aiba oamenii de partid bani din bugetul de stat recompensa ca voteaza cu partidul care trebuie. Avize si dosare care se lasa asteptate chiar si luni de zile, sa te stimuleze sa ii cauti cu o atentie sa te rezolve mai rapid.

  • Da,stiu zona.E pericol. .masini pe toate stradutele…full..Mai bine o parcare acolo..gratuita,nu cu 3 lei pe ora…si cresa sa se faca intr- o zona cu blocuri,poate spre 1 decembrie sau la scoala 8 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.