În atenția proprietarilor și a asociațiilor. Homefile ajunge și la Buzău

Administratorii de bloc din România au găsit un ajutor de nădejde în Homefile, aplicația utilizată deja în peste 30 de orașe, de mai bine de 130.000 de apartamente și 3.000 de asociații de proprietari. Rolul său este de a simplifica activitatea administratorilor, dar și de a-i ajuta pe locatari să țină evidența cheltuielilor. Întregul proces se realizează digital folosind un laptop, o tabletă sau un telefon. 

Tranziția de la metoda clasică de evidență a cheltuielilor la aplicație se face gradual, astfel că indiferent de vârstă sau experiență gestionarea apartamentelor se realizează simplu și rapid, procesul fiind sprijinit de echipa Homefile. Fiecare administrator care dorește să încerce gratuit aplicația va lucra îndeaproape cu un consultant dedicat Homefile care îl va ajuta în implementarea noii modalități de lucru. Astfel, având posibilitatea de testare gratuită timp de o lună, administratorul poate să decidă dacă aplicația este utilă sau nu, fără costuri și cu efort minim.

Homefile face parte dintr-un grup internațional de companii care propune soluții software asociațiilor de proprietari, ceea ce oferă siguranță datelor furnizate, împreună cu garanția dezvoltării companiei. În plus, experiența internațională și serviciile suplimentare oferite îi vor ține la curent pe administratori și locatari cu toate actualizările importante din domeniu. 

Vizualizează situația la zi a încasărilor direct din telefon 

Atât administratorii, cât și locatarii au parte de avantaje multiple la utilizarea aplicației Homefile. Administratorii au la dispoziție toate informațiile legate de apartamente și pot vizualiza situația la zi a încasărilor direct din laptop, telefon sau tabletă. Totodată, încasarea banilor se poate realiza foarte ușor, din telefonul mobil sau de pe laptop, apăsând un singur buton. 

Imprimă pe loc chitanța, iar plata se înregistrează automat în sistem

De asemenea, în cadrul abonamentului complet administratorii beneficiază de o imprimantă mobilă, cu hârtie termică, pentru emiterea chitanțelor. Imprimanta va emite chitanța care va fi înregistrată automat în registre și scăzută din restanțe, fiind eliminate eternele suspiciuni de evidență și calculare, în timp ce cheltuielile vor fi explicate extrem de simplu în cont. În plus, chitanțele rămân înregistrate în server-ul aplicației, iar locatarul poate urmări când s-a realizat încasarea în aplicație. 

Situația apartamentului la zi, cu un singur click în aplicație

Locatarii, în schimb, au posibilitatea să efectueze plățile direct de pe telefon, să vizualizeze situația la zi a apartamentului cu un singur click (fără a adresa întrebări suplimentare administratorului), dar și să urmărească informații despre apartament folosind codul de pe chitanță sau codul furnizat de administrator, în timp ce datele pot fi accesate atât de proprietari, cât și de chiriași.

Totodată, proprietarul are posibilitatea să urmărească situația plăților și este notificat atunci când chiriașul nu achită cheltuielile. 

Peste 20.000 de locatari au ales să plătească cu cardul în aplicația Homefile. Această metodă de plată este mai avantajoasă fiindcă tranzacția va fi operată automat în documentele contabile ale asociației de proprietari, iar debitul este scăzut imediat. Homefile mai dispune și de o funcție specială care îi amintește locatarului printr-un email să achite factura curentă, evitând plățile restante.

Liste de cheltuieli configurabile, simplu de ajustat de administratori

Nu în ultimul rând, tranziția la întocmirea listelor de cheltuieli în Homefile se face într-un mod simplificat. Listele de cheltuieli sunt configurabile și pot avea aceleași coloane cu cele vechi, astfel locatarilor le va fi foarte ușor să se acomodeze cu aplicația și noul mod de lucru. 

Homefile pune la dispoziția asociațiilor de proprietari trei tipuri de abonamente: Pachetul Gratuit, Pachetul Complet și Pachetul Complet Business, în funcție de numărul de apartamente gestionate și nevoile asociației.  
Află mai multe detalii despre aplicație de la un consultant Homefile la numărul 0722.657.332 sau completând formularul de contact pe homefile.ro/contact.

loading...

3 comentarii la „În atenția proprietarilor și a asociațiilor. Homefile ajunge și la Buzău

 • In imaginea aia ce e din aplicatie apar date personale ce nu ar trebui sa existe incarcate in aplicatie.
  Aia mai lipsea sa faca administratorii asociatiilor de proprietari, sa ne instraineze datele personale pe aplicatii pe care nu le dorim.
  Sa stiti ca e ilegal conform legii GDPR sa faca asta. E ilegal si sa afiseze la avizier datele personale. Cu o simpla plangere la ANSPDCP vor primi administratorii aia amenzi de mii de euro.

  Răspunde
 • De “e-bloc . ro” nu ați auzit ?

  Auzi , a ajuns la Buzău.
  Era pe drum , pe țeava de fibră optică sau aveau nevoie de promovare ?

  Răspunde
  • …5 lei/lună te taxează de pe card prin aplicație!…
   …. și asta cu apometrele e o porcărie: compania de apă nu certifică metrologic apometrele, plus că nu vin să verifice măcar trimestrial dacă ai dat corect consumul!…. dacă consumul din apometrul intrare în bloc nu se ‘pupă’ cu consumul din apometrele apartamentelor compania de apă bagă diferența de consum paușal…. ca să nu se supere nimeni!…apa trebuie plătită , nu?….

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.