În atenția șoferilor din Buzău. O nouă modificare

Decizie corectă (nouă) luată de Poliția Rutieră și Primăria Buzău.

După ce săptămâna trecută pe Șoseaua de Centură s-au pus separatoare de trafic, pe segmentul dintre podul de la fabrica de bere și intersecția cu str. Orizontului, mai nou s-a decis limitarea vitezei pe acest tronson.

Decizie corectă. Pe acest tronson (zonă cu case) se circula cu prea mare viteză

Viteza maximă a fost redusă de la 70 km/h la 50 km/h.

Tirurile și nu numai vin de pe pod cu prea mare viteză

Citește și:

loading...

5 comentarii la „În atenția șoferilor din Buzău. O nouă modificare

 • Mai bine ar repara soseaua si ar mari banda cu acostament cu 20 cm si sa o faca banda de mers pe ea. Pe mare parte din centura se poate. E cel mai usor sa micsorezi viteza si sa nu faci nimic. Vom ajunge sa facem 10 ore pana la Suceava. Se gandeste cineva sa si eficientizeze transportul acolo unde se poate? In principiu centura este facuta sa mergi mai mult, sa ocolesti localitatea, dar cu o viteza mai mare. In curand vei traversa mai repede orasul prin centru decat pe centura, mai ales daca se implementeaza sinconizarea semafoarelor. Ne dorim oare sa scoatem traficul si poluarea din oras, caci vad ca perspectiva este inversa.
  Faceti un calcul cat ar costa reasfaltarea si marirea la 2 benzi? E a primariei sau a CNAIR ului? Vad ca mai toate centrurile din tara se repara, se largesc, doar la Buzau doar promisiuni si nimic concret.

  Răspunde
 • nu mai mergeti pe ‘centura’ – intrati prin oras !

  Răspunde
 • Tipic romanesc, cand infrastructura este varza, reducem viteza, insa nu cautam solutii, nu investim sa fluidizam traficul. Poate in zona respectiva era necesara scaderea vitezei de circulatie, insa mie imi suna a neputinta!

  Răspunde
 • Doar la Buzău e o așa minune, pe „centură” (dacă mai poate fi numită așa), fiecare a construit ce și cum l-a dus bibilica, făcând din această arteră, o banală stradă din municipiu, nemaiavând regim de șosea ocolitoare, acum trebuie găsite soluții să se construiască o centură la centură, la noi ca la nebuni,dracu a mai văzut centură cu 50 km/h, atunci care mai este rostul ei.

  Răspunde
 • De cand E85 este sub jurisdictia Primariei ???

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.