În atenția șoferilor. Lucrări pe trei străzi din oraș! Iată ce zone sunt de evitat astăzi!

Primăria Buzău continuă vijelios programul de asfaltări demarat în luna august.

La această oră, lucrătorii Urbis Serv lucrează concomitent pe trei străzi importante din municipiu.

Ieri, un utilaj special, închiriat de Urbis, a frezat carosabilul deteriorat de pe Șoseaua Pogonele și strada Obor (rond episcopie – intersecție str. Obor cu Mesteacănului).

La această oră, utilajul performant frezează strada Alexandru Marghiloman, în zonele în care Distrigaz a terminat lucrările de înlocuire a conductei Φ 300 mm.

Tot la această oră, alte echipe sunt disponibilizate pe Șoseaua Pogonele și strada Bazalt.

„Lucrăm intens pe Șoseaua Pogonele și pe strada Bazalt. Ambele se pregătesc de asfaltare. Luni am vrea să intrăm concomitent cu două finisoare, să le asfaltăm pe amândouă. În același timp atât cât putem din cauza celor de la gaze, pregătim pentru asfaltare și strada Alexandru Marghiloman”, ne-a declarat Alin Radu, director adjunct la Urbis Serv.

Citește și articolul: Păzea! Acest utilaj a fost folosit azi pentru prima dată în Buzău!

Lucrări -strada Bazalt

Șantier s-a deschis și pe strada Bazalt, arteră foarte circulată, care face legătura între cartierul Micro XIV și strada Transilvaniei.

Deși pe această stradă ființează o importantă platformă industrială, Inspectoratul de Jandarmi și Liceul de Meserii și Servicii aceasta nu a fost asfaltată niciodată, iar traversarea ei era un adevărat chin!

În sfârșit, de săptămâna viitoare și pe Bazalt se va putea circula în condiții normale.

Citește și articolul: Exclusiv! Bătaie de „Ziua educației”. „Doamna dirigintă mi-a dat pumni în cap”. Iată la ce școală s-a petrecut incidentul

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „În atenția șoferilor. Lucrări pe trei străzi din oraș! Iată ce zone sunt de evitat astăzi!

  • Ma gandem ca in viitorul apropiat se va asfalta si Str Simila….arata groaznic,iar trotuoarul sa nu mai zic…impracticabil

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.