În atenţia şoferilor şi pietonilor. Schimbări în centrul oraşului

Comisia de Siguranţă Rutieră din municipiul Buzău a aprobat o modificare de trafic în centrul oraşului Buzău.

Astfel, şoferii care se deplasează dinspre Aleea Trandafirilor vor avea inclusiv posibilitatea de a vira stânga înspre Palatul Comunal. Până acum, această manevră era interzisă. 

Intenţia iniţiatorilor acestei modificări este de a mai diminua din traficul din zona sensului giratoriu de la Tribunal.


O altă modificare e instalarea unui semafor cu buton pe strada Ostrovului (fostă Doamna Neaga) înspre Piaţa Centrală (vezi foto alăturat).

În acea zonă se înregistrează un trafic crescut atât pietonal, cât şi rutier.

Intenţia este de a se diminua blocajele rutiere din zona trecerii de pietoni.

Urbis Serv îi mai informează pe şoferi şi pietoni că până marţi, cel mai târziu, va deveni funcţional inclusiv semaforul cu buton amplasat între Gara CFR şi Penny XXL.  

Auraş Tereacă

 

loading...

3 comentarii la „În atenţia şoferilor şi pietonilor. Schimbări în centrul oraşului

  • daca se monteaza semafor cu butom …atunci sa vedeti blocaj auto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Răspunde
  • Am onoarea sa va salut Dle Auras T. Sunt bucuros sa va cunosc perspnal datorits faptului ca vs aduceti intr-o oarecare aportul in mediatizarea vietii concetatenilor nostri din municipiul Buzau, trebuie sa recunosc ca sunteti cam unicul care tratati problema mai profesional de aceea am lansat cererea de a va cunoaste „fes tu fes”.In rest am numai aprecieri pt ceea ce postati pe face book!

    Răspunde
  • La intersectia Balcescu -Stadionului( la intrarea in Crang)ar trebui semafoare.Ai de asteptat cand vii din Balcescu spre Piata Crang si pe urma te mai opresti si pentru pietoni.Semafoarele ar functiona ziua si ar fi necesare aici.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.