În atenția șoferilor și a pietonilor

O primă decizie a Primăriei Buzău, după prăbușirea unui părți din trotuarul și balustrada podului de la Marghiloman, e închiderea acestuia.

„Deocamdată a fost închis. Nu se mai circulă nici cu mașina, nici pe jos. Procedăm la dărâmarea întregii balustrăzi de pe partea cu orașul pentru că e afectată pe toată lungimea”, ne-a declarat Silviu Nicoară, directorul Urbis Serv.

La această oră la Prefectură a fost convocată o ședință de urgență unde se va analiza situația și se va decide ce e de făcut.

„Exista o procedură în derulare, o licitație pentru desemnarea constructorului care să repare podului. Dar, după episodul de azi, am vrea să urgentăm, să se facă o atribuire în regim de urgentă. Luni se va face o expertiză a podului și se va lua o decizie. Deocamdată se circulă pe bretelele de sub pod, poliția rutieră dirijează circulația, nu e un trafic ridicat și nici un mare disconfort pentru șoferi”, a anunțat viceprimarul Apostu.

Din fericire, astăzi nu s-a aflat niciun pieton pe trotuarul prăbușit și nicio mașină n-a trecut pe dedesubt ăn acel moment.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „În atenția șoferilor și a pietonilor

  • Fericire maxima ca a cazut, cred ca asta era si planul… ca sa se poata atribui cui trebuie, cu dedicatie fara numar contractul.

    Răspunde
  • Un pod inutil.El ar fi trebuit construit perpendicular peste calea ferata!Dar se pare ca mai greseau si comunistii…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.