În atenția șoferilor. Trafic infernal în partea de nord a Buzăului. Iată de ce

Mai mulți cititori ne-au trimis pe adresa redacției fotografii în care reclamă cozile imense de mașini formate în partea de nord a orașului.

Șirurile de mașini bară la bară ajung până la intersecția Bd. Unirii și str. Transilvaniei, dar și pe str. Frăsinet până aproape de uzina Contactoare.


Motivul îl constituie faptul că astăzi au început lucrările de asfaltare a podului de la Mărăcineni pe direcția Buzău – Rm. Sărat.

Chiar dacă se poate circula pe o bandă, din cauza numărului mare de mașini, se formează aceste cozi înspre oraș.

Citește și articolul: Primarul din Ulmeni e supărat foc pe ziariștii din Buzău. Iată de ce!

Conform lucrătorilor de la Compania națională de Drumuri asfaltarea se va încheia mâine.

„Responsabilii CNAIR ne-au anunțat că lucrările se vor efectua alternativ pe câte una dintre cele două benzi ale sensului, pentru a permite totodată și circulația autovehiculelor către Moldova, și că polițiștii vor fi prezenți în zonă pentru fluidizarea traficului. Aceste lucrări au ca scop aducerea la parametri optimi a carosabilului pe acest pod, până la momentul când podul vechi va intra în reparațiile pe durata cărora circulația în ambele sensuri se va desfășura doar pe aceste două benzi. Am primit asigurări că acțiunea de refacere a suprafeței carosabile în sectorul menționat se va încheia în cursul zilei de mâine, 6 octombrie 2017”.

Citește și articolul: Și-a tras vilă arătoasă, dar de peste gard vine damf de bălegar. Vecinul are cal și căruță. Iată unde se întâmplă asta dar și ce proiect are Primăria!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.