În atenția tuturor copiilor din Buzău (și a părinților și bunicilor😀). Concurs desen

Concurs de desen, cu premii, organizat de Compania de Apă Buzău. Sunt invitați să participe toți copiii din Buzău.

Copiii sunt invitați să dea frâu imaginației pornind de la tema dată – un pahar cu apă (vezi, mai jos, modelul).

Elevii pot participa la concurs cu o sigură lucrare executată în acuarelă/tempera/guaşă, pe hârtie pretipărită format A3, machetă oferită de către Compania de Apă Buzău.

„Dragii noștri,

Compania de Apă Buzău a demarat un concurs de desene cu premii pentru elevi care să marcheze Ziua Mondială a Apei.

Din cauza stării de urgență instituite ca urmare a declanșării pandemiei de COVID-19, proiectul concursului a suferit unele modificări dar va continua cu încrederea că toți elevii își vor da frâu liber imaginației și ne vor bucura privirea cu viziunea lor asupra temei propuse Apa și schimbările climatice.

Cu atât mai mult în această perioadă, am conștientizat cu toții importanța apei în viața noastră, având în vedere că tocmai pandemia ne-a făcut să înțelegem că igiena este o parte importantă din rutina noastră zilnică.

Dacă proiectul inițial se adresa doar unui număr de 10 școli din județul Buzău, acum ne-am decis să-l extindem pentru toți elevii doritori să participe, indiferent de vârstă sau școală de proventiență, rugămintea noastră find doar aceea de a-și menționa numele, clasa, școala unde învață dar și un număr de telefon al aparținătorului pentru ca noi să-i putem contacta în cazul în care desenul lor va fi desemnat căștigător.

Etapele de desfăşurare a concursului sunt:

  • 12 mai 2020                                    – lansare concurs
  • 13 – 29 mai 2020                            – realizare lucrări/ desfășurare concurs
  • 29 mai – 2 iunie 2020                    – colectarea lucrărilor
  • 3-4 iunie 2020                                – evaluare lucrări şi desemnare câştigători
  • 5 iunie 2020                                               – informare telefonică câștigători
  • 9 iunie 2020                                   – premiere elevi câştigători

Elevii vor trimite lucrările pe mail la adresa: ramona.fratila@cabuzau.ro sau la numărul de WhatsApp 0788 654 341 (Ramona Frățilă). Pentru cei care doresc să ne viziteze, îi așteptăm cu desenele la sediul nostru din str. Spiru Haret, nr. 6, Buzău, Birou Unic sau la casieriile din județ.

Pentru cei interesați, regulamentul de participare la concursul de desene poate fi găsit pe site-ul companiei la adresa www.cabuzau.ro secțiunea ClubH2O/Evenimente.

De asemenea, tot pe site-ul companiei poate fi găsită și macheta de la care elevii vor trebui să-și imagineze un întreg univers, lăsând posibilitatea de desen pe toată planșa, pornind de la un pahar cu apă ca element central.

cab2020-template-concurs-desene-a3

Pentru elevii care doresc să participe dar nu dispun acasă de o imprimantă, puteți găsi planșele și la sediul companiei noastre din str. Spiru Haret, nr. 6, Buzău, adresându-vă colegilor de la Birou Unic sau casieria centrală. În cazul elevilor din zonele rurale, aceștia pot solicita machetele pentru desen la casieriile din zonele de reședință.

Premiile care se vor acorda elevilor câştigători vor consta în diplome şi vouchere valorice la
librăria Cărturești, astfel:
 5 premii I – valoare 400 lei;
 5 premii II – valoare 300 lei;
 3 premii III – valoare 100 lei;
 4 mențiuni – valoare 50 lei.

În speranța ca inițiativa noastră va interesa pe cât mai mulți dintre voi dar și că implicarea voastră intr-un concurs de desene cu premii va fi considerată ca o modalitate plăcută de a vă relaxa, așteptăm cu nerăbdare un număr cât mai mare de creații.

SUCCES!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.