În caz că ai treabă pe Bd. Unirii Sud

Cine nu e prea comod și are treabă pe Unirii Sud – dimineața ori la prânz – găsește loc de parcare.

E drept, nu pe bulevardul principal, ci pe aleile din spatele primului rând de blocuri.

E vorba de Aleea Stejarului (pe dreapta spre Bariera Ploiești) și de Aleea Arinului (pe stânga):
Cel puțin până la ora 16.00 – 16.30 când majoritatea locatarilor se întorc de la serviciu (iar parcarea devine rezidențială), cine are treabă pe în zona Bd. Unirii Sud găsește destul de ușor un loc liber de parcare.

Reporterul buzoienii.ro a realizat azi la ora 10.30 și două clipuri video pe cele două alei:


loading...

7 comentarii la „În caz că ai treabă pe Bd. Unirii Sud

 • … n-ai înțeles nimic!… nu e vb de orarul 7.30-16.30…seara să vii să pozezi, după ora 17 ….pe aceleași alei!…

  Răspunde
 • Sunt împotriva soluției de pe Unirii, dar aici sunt de acord, gargara că cine are treabă pe Unirii nu găsește loc nu ține … La fel ar trebui sa procedeze cei care își aduc copiii la școala 15. Pot intra între blocuri să își lase mașina acolo. Dar ca să facă asta, Poliția trebuie sa isi faca treaba…

  Răspunde
 • Păcat ca sunt locuri disponibile pana la ora 16.30. Tot pana la acea ora sunt și eu la serviciu. Dacă am treaba în zona după ce ies de la serviciu se schimba situația. Dar nu e problema, ne luam câte o zi libera de la serviciu și mergem sa rezolvam ce avem de rezolvat pe Unirii Sud, fără stres, nu?

  Răspunde
 • Băncile închid la 17.00. Simigeriile pina la 22. Farmaciile pana la 00. Cliniclile la 19 sau 20. Parcarile sunt de resedinta incepand cu ora 16.30.

  Răspunde
 • Probabil autorul se asteapta sa ne rezolvam chiar toate treburile peste zi, plecand de la serviciu, cum probabil fac multi dintre functionarii de la stat, administratie, institutii conexe. La frizerie pana la ce ora mergem? Dar la cabinete medicale unde lucreaza pana seara medicii care dimineata sunt la spital? In vizita la rude nici vorba. Socializare, exclus. Fiecare in patratica lui. Sau cum?

  Răspunde
 • Ai, n-ai treabă, mergi și parchează ca să fii cel puțin fericit că ai găsit loc! Logică de redacție!

  Răspunde
 • Din comentarii reiese ca orașul e plin de persoane cu dizabilități care trebuiesc sa parcheze fix in fata magazinului.Sau s-a demonstrat undeva ca mersul e dăunător și buzoienii țin la sănătatea lor.Lasati mașinile unde găsiți, ca a-ți ieșit și voi din tara și ați văzut ca nu parcați unde vi se pune vouă pata.Sau credeți ca totul vi se cuvine?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.