În caz că se mai îndoiește cineva că Toma e pus pe treabă! Utilaj de 1 milion de euro! Iată ce problemă va rezolva

Primarul C-tin Toma a anunțat că de centenar la Buzău se va asfalta un număr record de străzi: 100.

43 dintre ele vor fi rezolvate de firma care a câștigat licitația pentru străzile neasfaltate niciodată, iar restul vor fi făcute de Urbis.

„Dorința mea este ca – spre deosebire de anul trecut – în 2018 să putem asfalta două sau chiar trei străzi în același timp. Am promis că voi fi primarul care va asfalta tot Buzău și țin să câștig acest pariu”

Pentru ca programul ambițios să meargă ceas, firma de asfaltări a primăriei a primit bani mulți și va fi dotată cu utilaje de ultimă generație: finisor, freză, compactor, buldoexcavator, miniîncărcător,  camioane etc.

Însă, cea mai importantă achiziție, în valoare de 1 milion de euro va fi noua stație de asfalt.

Azi a ajuns la Buzău, din Germania, cel de-al șaptelea tir cu componente (vezi mai multe fotografii la finalul articolului).

Citește și articolul: Sfârșitul maxi-taxi se apropie rapid! Ce e bine și ce e rău în eliminarea lor ?

„În total vor fi 28 de tiruri. Conform programului, ultimul ar urma să ajungă la Buzău pe 28 martie. De atunci va începe montajul. Dar până la acel moment vom lucra la realizarea fundației. La montaj, dar și la instruirea personalului care o va deservi, vom fi ajutați de specialiștii lor. Dacă nu vor fi probleme pe la jumătatea lunii mai ar urma ca stația să fie pusă în funcțiune. Are capacitatea de 100 de tone de asfalt pe oră. Vechea stație care ne-a făcut atâtea probleme anul trecut a fost demontată și pusă în conservare”, ne-a declarat azi ing. Daniel Preda de la Urbis.

Citește și articolul: Domnu’ Ionescu, pe când un afiș și cu mesajul „La Buzău e cea mai scumpă apă din țară” ?

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

8 comentarii la „În caz că se mai îndoiește cineva că Toma e pus pe treabă! Utilaj de 1 milion de euro! Iată ce problemă va rezolva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.