„În două săptămâni nasc! Mai am o fetiță! El m-a dat afară!”

Reporterul buzoienii.ro a fost rugat să popularizeze cazul special al unei femei din Nișcov, Vernești.

În două săptămâni Alina urmează să nască un băiețel. Mai are o fetiță de 11 ani. De câteva zile, femeia a fost dată afară din casa în care a locuit în ultimii ani alături de concubinul ei.

Alina, însărcinată cu băiețelul, alături de fetița cea mare

Alina nu are niciun venit, s-a mutat la tatăl ei (nu mai are mamă), un vârstnic care și așa o ducea greu.

„M-a lăsat pur și simplu să mor de foame. Cel care urmează să fie tatăl băiețelului m-a lăsat să-mi fie foame cu copilașul în burtă. Pe lângă asta mai suferă si fetiță cea mare pe lângă mine. O cruce mult prea grea pentru mine!”, e mesajul de ajutor pe care Alina l-a scris pe facebook.

„Vă rog să popularizați cazul ei. E într-o situație gravă. E o fostă colegă de-a mea de la Școala Sanitară. Pe mine m-a impresionat, e foarte modestă, mi-a spus că are nevoie doar de o pereche de adidași și de 60 de lei pentru uniforma fetiței de 11 ani. Vă rog, oameni buni s-o ajutăm. Ea ar merge la serviciu, dar vă dați seama că nu poate, gravidă fiind. Iar apoi, când se va naște copilașul va fi la fel. Nu-l poate lăsa că tatăl ei, un om bătrân”

Cei care pot ajuta, oameni de bine, asociații caritabile ori chiar instituții de protecție a mamei și copilului o pot contacta direct pe Alina la 0733.206.516.

UPDATE. Veste bună, deja sunt oameni care sar în ajutor. Cristi Ice, bucătar și consilier local la Buzău, va merge azi cu un prim transport la Nișcov, acasă la Alina.

Cristi Ice: „Dacă mai vrea cineva sa contribuie cu ceva , aștept mesaj whatsup 0731.173.363”

Citește și:

loading...

2 comentarii la „„În două săptămâni nasc! Mai am o fetiță! El m-a dat afară!”

  • Teoretic, doamna trebuia sa aiba un concediu pre-natal, apoi unul post-natal. Dar asa e cand nu te angajezi, ca aduce prostu’ bani in casa.

    Răspunde
  • Primăria ce măsuri de protecție socială a instituit în această cauză? Cine a dat-o afară din casă, concubinul? S-a analizat legal situația de DGASPC Bz și Poliția din comună?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.