În incident, un alt bărbat a murit! Cum și unde s-a întâmplat

Curat ghinion pentru noul șef al Poliției Locale Buzău.

Cornel Dumitrașcu, fost ofițer în cadrul SRI până la pensionare, se afla ieri, alături de prietena sa, din Pogoanele, în concediu la Sarmisegetuza.

După începerea ploii, Dumitrașcu s-a refugiat sub un copac alături de prietena sa. Atunci a lovit fulgerul. Cei doi buzoieni, care stăteau pe o bancă, au fost azvârliți cât colo. Au fost preluați cu arsuri pe corp și transportați la Spitalul Orășenesc Orăștie.

Din păcate, pentru un paznic de 47 de ani al complexului arheologic, dintr-o comună apropiată, nu s-a mai putut face nimic, salvatorii pronunțând decesul. Paznicul stătea pe aceeași bancă, lângă buzoian!

Cornel Dumitrașcu e originar din Pogoanele și este fratele primarului din micuțul oraș buzoian de câmpie, Florin Dumitrașcu.

UPDATE:

Șeful Poliției Locale Buzău a fost transferat la spitalul din Deva, cu arsuri pe spate și coapse. Starea lui este bună, iar peste 3-4 zile ar urma să fie externat.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „În incident, un alt bărbat a murit! Cum și unde s-a întâmplat

 • Dzeu s-al ierte, iar pe Cornel si dna, insanatosire grabnica.

 • Dacă nu era și paznicul pe bancă, șeful localilor murea sigur.

 • Deci fost ofiter SRI pana la pensionare. Buuun. Si nu ii ajungea pensia si ce a zis ia sa mai ia niste bani.

 • Corect, de ce nu sta la pensia de peste 12000 lei ? Sa aiba o sansa si altcineva ? Unii cu salariu + pensie, altii cu 2000 lei pe luna…..

 • Ar trebui interzis cumulul între pensie și salariu de la stat. Ai lucrat la stat și ai ieșit la pensie, poți să lucrezi, dar în mediul privat. Așa ar fi corect și moral!
  Dar, PSD…

 • Asta este Toma domnule Tereaca! A pus sef la poliția locală un ofițer SRI pensionar de lux cu peste 10.000 lei pensie, al cărui frate este primar PSD la Pogoanele! Restul este tăcere! Si tu ne explici ca intre Toma si Boscodeala ar fi mari diferențe! Oare ce competente o avea domnul SRI Dumitrascu in afara probabil ca atunci cand era activ a lucrat si pe la PSD cu jumatate de norma?

 • Vlad, politia locala nu prea e de stat.

 • Hastalavista baby!! Intradevar poliția locală nu prea este de stat, a adus-o Boscodeala de acasa si a preluat-o Toma, fiind plătită din banii lor proprii si nu din impozitele noastre si din bugetul de stat odată cu rectificarile bugetare! Iar salariul lui Dumitrescu este plătit tot de domnul Toma din bani proprii! Iar faptul ca fratele sefului Dumitrescu este primar PSD la Pogoanele este pură întâmplare! Si uite asa ne întoarcem la Brucan…stupid people!!!

 • Nu este de stat, la figurat vorbind? Locala este din mediul privat? Vai,vai vai… Așa consideră unii primari, că primăria este proprietatea lor, că au propria lor poliție, dar nu este deloc așa sau nu ar trebui să fie așa.
  Gardienii locali nu ar trebui să existe. Toma se văita că nu are bani, dar îi cheltuie pe angajați inutili.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.