În jur de trei sute de inși îl vor urma

Primarul C-tin Toma nu-și va termina mandatul în actualul birou din Palatul Comunal.

Edilul șef a anunțat la conferința de presă de după ședința CLM că atât el, cât și cea mai mare parte a angajaților Primăriei, se vor muta spre finalul anului viitor în viitorul sediu de la Bazar.

Palatul Comunal ar urma să fie valorificat apoi – în principal – ca obiectiv turistic, inclusiv turnul urmând să fie deschis publicului.

„La începutul lui 2019 vor începe lucrările pentru transformarea clădirii Bazarului în sediu al primăriei. Două firme au depus oferte, zilele următoare vom anunța câștigătorul. La final, ne vom muta, aproape toți, acolo”, a spus primarul.

La Bazar vor ajunge și angajații de la Starea Civilă, dar și cei de la Evidența Populației (care plătesc acum chirie în Galleria Mall).

În birourile de la Starea Civilă se va înființa centrul de monitorizare video a orașului dar și cel de comandă a traficului (după implementarea proiectului cu fonduri europene).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: ANUNȚ. Ce trebuie să știe buzoienii. Se întâmplă și la V. Pașii, Mărăcineni și Săpoca CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „În jur de trei sute de inși îl vor urma

  • o idee foarte bună!

  • Unde primar adevarat!

  • Cel mai bun și curajos primar. Bravo lui! Nota 10.

  • Postaci platiti cum se cuvine. Ce sa mai zic ?

  • Felicitari domnului Primar Toma! Sărbători fericite!

  • Nu ai ce sa zici!Nu suntem postaci platiti!Daca esti angajat sau colaborator al primariei si-ti faceai de cap pe timpul lui Bosco,acum trebuie sa- ti faci treaba.Cam nasol pentru angajatii primariei cu Toma la butoane!Pentru cetatenii municipiului e o MARE schimbare in bine!Doar sa fi orb sa nu vezi realitatea!In 2 ani din mandat a facut mai mult decat Bosco in 2 mandate…No comment!

  • Corect a facut mai mult ca Bosco , dar cu ce costuri ??? vezi raport curtea de conturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.