„În loc să-mi repare mașina, mi-a dezmembrat-o”. Iată acuzația bucureșteanului și răspunsul buzoianului


Un tânăr bucureștean pe nume Marian Dedițel susține că un reparator buzoian din Poșta Câlnău i-a dezmembrat mașina în loc să i-o repare.

„Am cumpărat un BMW seria 7 puțin lovit în față și, prin cineva, am aflat de Ionuț Van, băiatul de Poșta Câlnău care repară mașini. I-am trimis lui Ionuț BMW-ul pe platformă și 4 mii de lei pentru reparații, așa cum m-am înțeles cu el. După o săptămână, asta era prin iunie, am sunat sa văd dacă mașina e gata. De atunci și până azi el m-a tot mințit. Că mâine, că săptămâna care vine, că luni și tota așa. După 1 septembrie nu mi-a mai răspuns la telefon. Atunci am decis sa merg la el sa văd ce se întâmplă. Mașina era în spatele casei, fără motor, fără bara spate, fără multe piese. Când l-am întrebat ce e asta, a început să mă amenințe și m-a dat afară din curte”, a povestit Dedițel.

La finalul articolului e postat un clip video cu BMW-ul dezmembrat.

Dedițel a venit vineri la Buzău și a depus plângere la poliție.

De partea cealaltă, Ionuț Van, reparatorul din Poșta Câlnău, are o variantă diferită.

„Da, nu i-am reparat BMW-ul seria 7. Dar ce nu spune el e că nu ne-am cunoscut acum, ci de vreo doi ani și am făcut niște afaceri împreună. Îi dau BMW-ul ăsta atunci când o să-mi dea și el înapoi un BMW X3 pe care îl am la el. Ia întrebați-l ? I-am dat un BMW X3, cu acte cu tot, și cu 1500 de euro ca să mi-l înregistreze. Mașina e și acum la el. El spune numai jumătate de adevăr. Deci să-mi dea X3-ul, cei 1500 de euro, plus banii pe reparația BMW-ului Seria 7 și îi dau și eu mașina reparată”.

Așadar o poveste destul de încălcită și sulfuroasă, pe care polițiștii buzoieni sunt chemați s-o descâlcească.

loading...

6 comentarii la „„În loc să-mi repare mașina, mi-a dezmembrat-o”. Iată acuzația bucureșteanului și răspunsul buzoianului

 • Domnule Auras exista mai multi pagubiti, nu numai unul.

 • Asa iti trebuie !!Cand vrei mokangeaua si colaborare cu ciorumbei, sa fii sigur, ca-ti iei teapa !!Alta data sa nu mai vanezi cea mai ieftinache oferta !!Ca e teapa !!Dar rrromanistanezu se crede smecher si super afacerist si mereu isi ia teapa,cand e ieftinache !!

 • Totusi ce treaba are politia in acest caz?
  De ce irosesc banii populatiei pentru ceva ce nu e in competenta lor.
  Contractele civile intre doua entitati se dezbat la judecatorie prin proces civil.

 • Nu e de mirare ca a luat teapa, de obicei „meseriasii” de care auzi si pe care tii recomanda diversi „baieti” sunt niste tepari, care pe langa faptul ca te taxeaza o gramada de bani iti dau si teapa si buleala la lucrare.
  Iesea mai ieftin daca se ducea intr-un service serios cu vechime unde platea mai putini bani pentru aceeasi lucrare cu factura si garantie.
  Stiu cazuri care au apelat la „meseriasi” unde au dat mii de lei pentru „reparare” si dupa ce au primit masina nici nu era reparata, ba chiar o stricasera mai mult. In final s-au dus la service si reparatia a costat mai putin cu factura si garantie desi a trebuit sa inlocuiasca mai multe piese stricate de „meseriasul” de dinainte care si-a batut joc efectiv de el.
  Unii parca au o pasiune in a cauta tepari.

 • Adunati-va pe facebook toti cei inselati platiti toti un avocat 2 care sa va reprezinte si bagati porumbeii negrii la bulău unde le e locul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.