În loc să scadă, a mai crescut. DUREROS

Veste tristă. Indicele pe orașul Buzău a crescut (în loc să scadă!) de la 1 (sâmbătă) la 1,05 (duminică).

Astăzi, Prefectura Buzău a anunțat cel mai mare număr de infectări din județ (29 de persoane) din ultimele 10 zile.

Astfel că mii de elevi de gimnaziu și de liceu din orașul Buzău și nu numai nu-și vor face deseară ghizdanele și nu vor merge mâine la cursuri.

La cursuri vor merge fizic doar cei din clasele I-IV, VIII și XII. Vor funcționa normal și grădinițele

În afară de mun. Buzău, acasă – adică în on-line – vor sta și elevii de gimnaziu din Colți, Mărgăritești, Poșta Câlnău, Cozieni și Cochirleanca, plus cei din Pogoanele (gimnaziu și liceu).

Închiderea gimnaziilor și liceelor din mun. Buzău va afecta puternic și societatea de transport Trans Bus. Abia ce se reglase programul de transport (prin introducerea de noi curse pentru școlari), că acum elevii vor sta din nou acasă, iar programul regândit.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „În loc să scadă, a mai crescut. DUREROS

  • Ok, sunt infectati. Cati sunt bolnavi? Cati sunt in stare grava?
    Cat despre teste… un foarte bogat al Planetei, care si-a permis patru teste identice intr-o zi, se intreaba legitim, daca e sau nu bolnav. https://abc7.com/elon-musk-covid-tests-tweet-coronavirus-test/7935075/

    P.S. Sa ne spuna DSP-ul cate persoane s-au infectat in anul 2019 de covid „normal”, nu 19, cati au fost internati cu gripa si cati au decedat, avand comorbiditati, internati cu gripa? Habar nu au, ca nimeni nu supraveghea asa ceva.
    O presa decenta n-ar mai pomeni un cuvant despre aberatiile astea, dar na… Mai vine si Gates Bill si ne spune de medicina. A trecut de la jocuri pe calculator la jocul cu Planeta si unii se uita in gura lui mai rau ca la stomatolog.

  • Normal ca a crescut nr celor infectați, și o să mai crească. Sunt unii care au motto-ul ,, După noi potopul,, Nu vor sa înțeleagă ca se testează prea puțin, iar cazurile sunt mult mai multe. Cei pozitivi se doftoricesc acasă de frica spitalelor. Buzăul e în topul de la coadă pt ca nu se vrea altceva.

  • In ceea ce priveste masurile de preventie „existente” in scoli, poate imi explica si mie ‘onor ISJ cum copilul meu, cu toate masurile din scoli, a reusit sa ia o banala viroza respiratorie dintr-o reputata scoala din Mun. Buzau (chiar nu a avut alti contacti in afara parintilor – care sunt sanatosi, si scoala)? Daca a reusit sa vina cu viroza acasa, ce sa mai zic de Covid!!! Nu am incredere in asa-zisele masuri anuntate cu mare tam tam pe posturi, in contextul in care sunt momente cand nici sapun nu au la toalete…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.