„În majoritate, la Buzău, s-a votat pentru Câțu”

În fotografia de grup de la depunerea candidaturii lui Florin Câțu a apărut și buzoianul Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău.

„Am participat la întâlnirea de la București, în calitate de președinte al PNL Buzău, dar și ca reprezentant al echipei liberale buzoiene. Mi-am declarat susținerea pentru candidatul Florin Cîțu la șefia PNL întrucât, așa cum am mai spus, consider că e timpul pentru un suflu nou și o schimbare de paradigmă la nivelul partidului. Am semnat moțiunea România Liberală, în numele meu și al colegilor mei, care au votat în majoritate, în Biroul Politic Județean, pentru susținerea candidaturii premierului Florin Cîțu. În ciuda anumitor dezacorduri de păreri, PNL rămâne un partid unit și continuă să-și îndeplinească îndatoririle față de români așa cum s-a angajat.”

Avrămescu: „Câțu va susține Buzăul”

Am discutat cu Florin Cîțu despre următoarele acțiuni ale PNL Buzău și mi-a mărturisit că Buzăul va beneficia de susținere de la centru, lucru care, din păcate, nu s-a întâmplat până acum. Am susținut că reforma politică este necesară, în contextul în care, în ultimii ani, electoratul și-a pierdut încrederea în clasa politică, dezamăgit fiind de modul în care deciziile politice au reflectat o slabă administrație a statului. Sunt de părere că reușita PNL pentru îndepărtarea PSD de la conducerea României, după zeci de ani, nu reprezintă un motiv de relaxare pentru Partidul Național Liberal, ci, mai degrabă, acest lucru determină, cu atât mai mult, mobilizarea Partidului Național Liberal pentru recâștigarea încrederii românilor în clasa politică. În aceste condiții, reforma politică la nivelul PNL central dar și la nivelul filialelor județene poate fi o oportunitate pentru echilibrul partidului”, Gabriel Avrămescu, președinte PNL Buzău.

În cadrul evenimentului, Florin Cîțu și-a prezentat moțiunea România Liberală, document care cuprinde programul și viziunea candidatului în ceea ce privește activitatea și strategia PNL, pentru următorii 4 ani.

Alegerile interne la nivelul conducerii Partidului Național Liberal, se vor desfășura în cadrul Congresului Național, la data de 25 septembrie 2021.

loading...

3 comentarii la „„În majoritate, la Buzău, s-a votat pentru Câțu”

 • Minciuni si promisiuni electorale! Fapte nu vorbe! Concret ce a facut PNL la Buzau – oras?!? Daca vor sa faca ce face guvernarea penalului Câțu (penal esti chiar si dupa 20 de ani chiar daca esti reabilitat sau faptele s-au prescris) mai bine sa se abtina!

  Răspunde
 • Domnul Avramescu serios, Domnul ministru Campeanu mai relaxat, proximitatea dintre cei doi o fi intamplatoare?

  Răspunde
 • Uitați-vă bine la poză. În mare parte sunt foști băsiști, foști pedeliști, care acum vreo 11 ani erau la putere, atunci când băsescu (scris intenționat cu litere mici) a tăiat salariile și pensiile că să poată ai lui să fure.
  Lupul își schimbă blana, dar năravul ba!
  La vremuri noi, tot noi, nu „peneliștilor”?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.