„În niciun caz pentru fapte de corupție!”. Cine a avut acest curaj!

Curaj pentru deputatul PSD Buzău – Sebastian Radu.

Invitat în această seară la Campus TV, Radu a exprimat un punct de vedere diferit față de gruparea Dragnea, cea care decide la vârful PSD, în privința amnistiei și grațierii:

„Eu sunt împotriva amnistiei și grațierii la grămadă, aș vota împotrivă. Se poate discuta cel multe despre o categorie restrânsă, care să nu fi comis fapte cu violență sau care să fi produs un prejudiciu grav societății. Mă gândesc poate la anumite categorii de persoane aflate în închisoare, care poate ar merita o a doua șansă. Dar în niciun caz pentru fapte de corupție. Apoi, consider că s-a depășit și limita de timp rezonabilă pentru a se da amnistia și grațierea.  O astfel de decizie dacă se ia, se ia rapid. La noi s-a discutat deja prea mult și s-a creat un important curent de opinie negativ”, a spus Radu.

Există o mare probabilitate ca și ceilalți parlamentari PSD Buzău să fie de asemenea împotriva amnistiei și grațierii (îndeosebi a faptelor de corupție) dar să nu fi avut curajul ori posibilitatea de a o exprima public.

De notat că PSD Buzău s-a distanțat de Liviu Dragnea și cercul său de susținători. Relevantă e o altă declarație făcută de Sebastian Radu:

„Da, nu suntem de acord cu anumite decizii sau cu modul în care se iau aceste decizii. Cu unii din PSD suntem prieteni, cu alții nu. Dar, și cu cei cu care nu suntem prieteni există o relație de colaborare”.

Conform sondajelor de opinie PSD a scăzut, în unele chiar drastic față de alegerile din 2016. O explicație poate fi găsită în faptul că  – deși salariile și pensiile au crescut – românii taxează discursul și acțiunile grupării Dragnea în favoarea infractorilor și împotriva Uniunii Europene.

loading...

3 comentarii la „„În niciun caz pentru fapte de corupție!”. Cine a avut acest curaj!

  • CE PENSII AU CRESCUT MĂI TOVARĂȘI ,CĂ MIE MI-A VENIT ACELAȘI CUPONAȘ

  • Conform caror sondaje ? Daca doriti un sondaj adevarat ,platiti-l si dati-le si intrebarile la care doriti raspunsuri.Sondajul ala a fost facut de ”cineva” care a platit, dar care a indicat si REZULTATELE pe care le vrea.

  • Este reconfortant pentru noi ca buzoieni , să auzi că un concetățean din Camera deputaților ne reprezintă … opiniile ! Dl. Sebastian Radu a demonstrat un fair-play rar întâlnit și cred că va fi apreciat și de alți membri ai PSD -ului, chiar dacă n-au curajul s-o spună… Partidul ăsta mare , de masă, se va reinventa dacă se va debarasa de marii corupți, de mulții incompetenți și dacă-și va apropia oameni ceva mai cinstiți, bine pregătiți profesionalși cu o coloană vertebrală dreaptă ! La noi, la Buzău, parcă PSD-ul … renaște…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.