În parc NU, pe platou DA. Vezi AICI anunțul

😕 Vremea ne-a dat planurile peste cap. Prin urmare, amânăm Festivalul An-Tan-Te pentru duminică, 6 iunie, când sperăm ca soarele să facă parte din echipa de organizatori ai festivalului”, e anunțul Centrului Cultural Al. Marghiloman.

Dacă evenimentele din parc (Marghiloman și Tineretului) sunt amânate, în schimb copiii și părinții pot veni mâine, de 1 iunie, printre reprizele de ploaie, în Piața Dacia.

La ora 10.00, comediile și tiribombele amplasate în Piața Dacia vor începe să funcționeze (vezi foto mai jos). Parcul de Distracții din centrul Buzăului va dura 2-3 săptămâni în condițiile în care Drăgaica nu se va putea ține nici în acest an.

Trei evenimente, de 1 iunie, va organiza și Consiliul Județean în colaborare cu Muzeul Județean. Toți copiii vor primi dulciuri. CLICK pe știrea de jos pentru detalii.

O opțiune pentru părinți și copii o constituie și Happy Cinema care va difuza filme pentru copii (cu începere de la 11.30).

Comunicat: „Ne vedem DUMINICĂ!”

Centrul Cultural Al. Marghiloman: 🌞Planul rămâne același, să petrecem o zi întreagă în parc, fie în Parcul Tineretului, fie în Parcul Marghiloman, pe parcursul căreia să ne bucurăm împreună de jocuri, ateliere, baloane de săpun, mimi, spectacole de teatru și de muzică și să transformăm ziua într-o adevărată sărbătoare. 1 iunie este deja magic prin semnificația lui, iar noi îi adăugăm încă o zi în care să păstrăm același spirit și să ne jucăm alături de copiii noștri.

🤸Prin urmare, dacă vremea ne ajută, 🙏 Primăria Municipiului Buzău și Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” vă invită duminică, 6 iunie, la primul festival dedicat copiilor și tinerilor care are ca scop principal promovarea culturii și educației non-formale în rândul publicului tânăr din municipiul Buzău.

Începem tot la ora 10:00, participarea rămâne în continuare gratuită. Între timp, ajustăm programul și ne străduim să nu lipsească nimic din ce am promis: ateliere de creație, păpuși, olărit, tir cu arcul, pictură, montare corturi, vânătoare de comori, baloane modelabile, pictură pe față, personaje pe picioroange, personaje de epocă și mimi, concursuri cu premii și o tombolă specială, spectacole de teatru și de muzică”.

Citește și:

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.