„În plus, ăla singur are datorii de 150 de milioane! E corect ?”

Plângere făcută de un locatar al blocului 22 din cartierul Micro XIV.

„E un bloc cu două scări, în total 40 de apartamente. Unul singur a rămas la RAM, restul s-au debranșat. În plus, ăsta singur are datorii de 150 de milioane la întreținere. În principal la RAM, pentru că de la gaze și energie îl decuplau dacă nu plătea facturile”.

Lista de întreținere: 67 de milioane lei vechi datorii plus 85 de milioane penalizări pentru acel apartament

„Nu-i corect ca din cauza ăstuia să plătim noi restul, debranșații, câte 40 de lei pe lună pentru țevile din subsol ori pentru cele care trec prin apartament. Ar trebui debranșat și acest apartament”, a conchis locatarul.

UPDATE:

Reporterul buzoienii.ro a mers la blocul cu pricina – 22B. Într-adevăr există un apartament care are datorii de 150 de milioane de lei vechi. Există și proprietari care plătesc 40 de lei/lună la RAM, deși sunt debranșați (lucru care nu-i în regulă). Însă, nu-i adevărat că un singur locatar din bloc a rămas nedebranșat. Sunt mai mulți.

O ciudățenie în acest bloc e că sunt apartamente nedebranșate care plătesc 70 de lei, iar unii debranșați dau 40 de lei doar pentru țevile care le trec prin case.

De asemenea, la scara A – unde toți proprietarii s-au debranșat – locatarii nu mai plătesc deloc pentru căldură.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.