„În proporție de 95% am bătut palma”. Alesul e un buzoian cu nume

Ilie Stan va fi nou antrenor principal de la SCM Gloria Buzău.

Ilie Stan e originar din Căldărăști (Pogoanele) și a debutat în prima ligă la Gloria înainte de 89

„Da, în proporție de 95% sau chiar mai mult ne-am înțeles. Zilele viitoare vom semna contractul. va exista și un obiectiv, clasarea în prima jumătate a clasamentului. Nu vrem să avem emoții cu retrogradarea, chiar dacă suntem nou-promovați. În liga a doua retrogradează cinci echipe direct, iar alte cinci sunt pe acolo. De-asta trebuie să fim în prima jumătate”, a anunțat Cristi Ceaușel, șeful Comitetului Director.

Ilie Stan e la a doua aventură în Crâng. Prima a fost cu succes, „Iiesta” reușind alături de cumnatului Viorel Ion promovarea în prima ligă. E recunoscut ca un antrenor sever, care ține mult la disciplină. Specialist în promovări (după Gloria a dus pe Victoria Brănești până în liga I), dar încă fără mari performanțe la liga I, deși a antrenat inclusiv pe Steaua.

George Timiș, antrenorul cu care Gloria a promovat în liga 2, va continua ca șef al secției de fotbal.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„În proporție de 95% am bătut palma”. Alesul e un buzoian cu nume

  • Din nou am facut din echipa buzoienilor o noua ,,steluta,, , de fiecare data am esuat lamentabil ! din nou vom fi ,,vasalii,, ciobanului infractor si ai acolitilor lui , pacat eram precis ca se va intampla asa , din nou sclavi , asa cand nu suntem condusi de profesionisti … Sunt curios cu ce ne vor aburii distinsii stapani si cine va juca rolul lui Bunica .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.