În sfârșit, AICI s-a rezolvat. Mai rămân trei

Vineri, ora 17.00, podul Drăgăicii, la coborâre dinspre Zona Industrială:


În sfârșit, după două luni de lucrări, astăzi s-a turnat asfalt pe ultima bucată în lucru (pe Bd. 1 Decembrie).

Astfel că traficul din zonă a revenit, spre bucuria șoferilor, la normal.

Ora 17.00, nicio mașină la semafor dinspre Zona Industrială. Cu două săptămâni în urmă aici (și pe podul Drăgăicii) traficul se desfășura cu mare greutate

Mai rămân de rezolvat trei probleme (în oraș)

1) Redeschiderea circulației dinspre Horticolei – str. Dorobanți – Șoseaua Vadu Pașii


Conform informațiilor reporterului buzoienii.ro lucrările vor mai dura între 2-6 săptămâni!

În două săptămâni se va ajunge cu țeava de canalizare (2,5 m diametru) în intersecția cu Horticolei.


Numai că – în zona din fotografia de mai sus – se va săpa din nou fundație ca de bloc pentru a se realiza un cămin (uriaș) de intersecție (țeava dinspre Horticolei – țeava dinspre Broșteni – țeava înspre stația de epurare). Muncitorii speră ca pe lângă săpătură să rămână loc măcar cât lățimea unei mașini ca să redeschidă traficul. Altfel, va mai dura o lună până când se va realiza căminul de intersecție (plus uscarea betonului).

2) Șanțul de pe Șos. Brăilei

Șoferii acuză că din cauza acestui șanț la ora când ies muncitorii de la muncă se formează cozi uriașe înspre Bd. Industriilor

3) După ce șanțul de sus se va reasfalta, va mai rămâne doar problema MARE de pe Bd. Unirii, intersecție cu Bd. N. Bălcescu (sensul dinspre Transilvaniei). Șoferii au dat și soluția, dublu sens pe str. Mioriței, dar…


Trebuie doar ca semnul de acces interzis să fie înlocuit de cel cu oprirea interzisă și Bd. Unirii va reveni o stradă pe care se poate circula normal de la un capăt la altul, pe ambele sensuri. Dar…

Citește și:

loading...

19 comentarii la „În sfârșit, AICI s-a rezolvat. Mai rămân trei

 • Felicitari.
  A durat cam mult dar asta este, trecem cu vederea, se putea si mai rau 🙂
  Nu ar strica sa aruncati un ochi si sub podul de la Dragaica, pacat de spatiu, ar merge amenajata o parcare pentru Unirii SUD, spatiul este generos doar da este plin de gunoaie.

  Răspunde
 • Sub podul de la bere e o zona care ar putea fi folosită cumva. A rămas nisipul pe care l ia vântul și l împrăștie in tot orașul, înfundă canalizarea… Am văzut că ați început udarea carosabilului dimineață! Nu mai aruncați banii pe așa ceva. Miroase urat și nu are efect de răcorire. Haideți să spălăm toate străzile și trotuarele, va ajutam și noi locatarii

  Răspunde
  • Tereaca, vinerila ora 17.00 nu mai enimeni la munca. De ce nu ai pozat la 16.00. Sau dimineața 7.30. Lasă vrajeala

   Răspunde
   • Anonymus dacă ești un geniu fa tu ceva ca sutele de mașini care întra dinspre Ploiești,Slobozia,Brăila în acest interval de timp ,dar eu m-am obișnuit cu tine și nu uita vorba din Posta 1950 Hai s–-r!

    Răspunde
    • Fac eu.
     Puneți alt primar și mă duc la el să-l învăț. La ăsta am cerut audiență, dar e ocupat.

     Răspunde
  • Așa e afara. La Londra poti sa stai pe jos și nu te murdărești de praf. Aia spala strada cu presiune, nu e pic de praf. Se vede si pe pantofi. Civilizație!! La noi, cu toți asistații care cred ca li se cuvine tot….

   Răspunde
 • La rond de abia astept sa vad marcajele, cand se vor face, pentru ca in momentul de fata este o mare magarie ce se intampla acolo, din cauza legii tampite cu sensul giratoriu, unde exteriorul are prioritate. Ar trebui ca benzile de intrare dinspre unirii, sa fie clare din timp, stanga (intoarcere si 1 decembrie) si dreapta, sau inainte cum s-o potrivi mai bine, spre pod. Altfel smecherii se baga pe partea dreapta care de obicei este mai libera si apoi hop se duc in stanga spre 1 decembrie si trebuie sa le dai prioritate, mai ales ca intrarea pe 1 decembrie este facuta in scarba, sa nu incapa doua masini.

  Răspunde
  • Așa e oriunde, mai nou. Culmea este că legea are sens dar să fie pusă în practică de către toți șoferii și penalizate abaterilor de către poliție…
   Să ieși spre Mărăcineni și să îi vezi cum de pe banda 1, care îi obligă să iasă pe prima la dreapta, se bagă în fața ta care mergi spre Mărăcineni și te mai și claxonează.
   Lipsa aplicării legii și golăneală de doi bani…

   Răspunde
  • O fi si din cauza ca 1decembrie niciodata nu a avut doua benzi, deci de ce ar avea doua intrari in giratoriu daca strada n-are decat o banda?

   Răspunde
   • Eu vad ca are doua benzi, insa una este folosita ca si parcare. In portiunea aceea este oprirea interzisa, deci banda de parcare putea fi utilizata pentru cei care se duc spre gara, fara sa existe deranj din partea celor care se duceau spre blocuri, unde 20 de metri mai incolo, ce sa vezi… este sens unic pe directia inainte. Conform noilor modificari, ar trebui sa schimbe si sensul pe acea straduta, inclusiv cea din spatele blocurilor de pe unirii (invers fata de situatia actuala).

    Răspunde
  • Legea asta cu giratoriul este facuta de unul care nu are permis!
   Suntem un popor ca prostanaci si ne lasam condusi de niste c@c@n@ri.

   Răspunde
    • Mosule, este impotriva logicii ca intr-un sens giratoriu, exteriorul sa aiba prioritate atunci cand isi continua deplasarea si nu iese din el la prima iesire. Tu ai permis? Daca da, atunci te rog sa-mi spui sincer, cum iesi tu din interior, in momentul in care este aglomerat, sau cand vine unul cu viteza pe exterior, intrat in sens dupa tine. Ai tu niste oglinzi speciale la masina, care proiecteaza inca o oglinda in asa fel incat sa-l vezi pe ala venind tare si incercand sa dea ocol rondului? Legea ar putea avea un rost daca ar fi insotita de norme care sa se aplice efectiv in teren, cu semne de circulatie si sageti pe asfalt, care sa ghideze exteriorul exclusiv la prima iesire. Mai departe, sa dea prioritate. Dar, persoanele ca tine, sunt total de acord cu aberatia asta, pentru ca … ghici ce… exact acestea sunt cazurile de nesimtiti care profita si utilizeaza doar exteriorul, oriunde s-ar duce. Lipsa asta de respect in trafic duce la atatea accidente, nu viteza, de stau astia cu radarul la fiecare boschet.

     Răspunde
    • Toti autobuzistii si biciclistii au pareri, habar nu ai sa tii volanul dar stii despre intersectiile giratorii.

     Logica giratiei e asa : faci prima la dreapta sau mergi drept, intri pe prima banda. Mergi la stanga sau intorci, te bagi in mijloc. Iar de acolo poti face dreapta in orice moment, fara vreun stres, pentru ca aceia care fac prima la dreapta trebuie sa iti acorde prioritate. Fara asigurat cretin in oglinzi, fara nici un fel de rahat. Simplu, fluent, cursiv.

     Dar cand legile sunt facute de c@c@n@r! sustinuti de niste c@c@n@r! si mai mari iese ce iese…

     Asta este logica unei intersectii giratorii facute de oameni, nu te autobuzisti :

     https://static.epermittest.com/media/filer_public/cc/7e/cc7e72c6-9845-4574-be75-7bc3cb10fcdc/2-multi-lane-roundabout.jpg

     Răspunde
 • in giratoriu intra 2 sensuri dinspre gara si 2 de pe pod …. la giratoriu sunt doar 2 benzi la limita …… trebuiau 3 benzi la giratoriu …. 1 spre exterioare dinspre gara direct spre Unirii si dinspre Unirii direct spre pod…. se fluidiza corect asa e o cacanarie magnet …..se cearta lumea in rond e de vis….

  Răspunde
  • N-ai vrea să mai înveți carte înainte să faci tu planuri?

   Răspunde
 • Ar fi și mai bine daca in locul semafoarelor din unirii sud ar face un rond, cat mai mic să poată face manevra autobuzele. S.ar fluidiza mai mult. Și ar fi mai bine daca ar prelungi semi-scuarul pe care l.a impus poliția rutieră din intersecția Viitorului cu 1 Decembrie pt tot se blochează că se face in continuare cate o „brăilă”, sau sa se ia câteva permise să înțeleagă că pot întoarce la 50 m mai spre gara…

  Răspunde
  • Serviciul Rutier NU IMPUNE scuaruri si alte baliverne! Serviciul Rutier aproba sau respinge propunerile facute de catre ADMINISTRATORUL DRUMULUI. In cazul nostru primaria municipiului Buzau.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.