În sfârșit. Decizie excelentă a primăriei. Iată ce trebuie să conțină panoul


Decizie importantă luată azi de Primăria Buzău.

Firmele care obișnuiesc să spargă asfaltul (cel mai adesea abia turnat, după zeci de ani de așteptări!) vor avea de azi obligația de monta panouri informative.

În acest fel, orice om de pe stradă poate vedea cine și ce lucrare execută, când se termină și unde se poate suna pentru reclamații.

Consilierii locali au votat azi proiectul de hotărâre cu noile obligații ale firmelor de intervenții.

Viceprimarul Ionuț Apostu le-a prezentat consilierilor modelul de panou și ce date trebuie să conțină acesta.

„Toate lucrările de intervenţie la reţelele tehnico-edilitare trebuie semnalizate cu un panou informativ cu dimensiunile 297mm x 420mm (A3) care să cuprindă următoarele informaţii: denumirea lucrării, beneficiar, constructor, data începerii, data finalizării, persoană de contact, telefon de contact”, conform modelului din anexă” – extras din hotărârea de consiliu local

În acest fel se speră că lucrările de intervenție nu vor mai dura cu lunile/anii și că buzoienii vor deveni aliații primăriei în sensul că vor fi primii care vor reclama lucrările de proastă calitate.

Viceprimarul Ionuț Apostu a anunțat azi ultimele incidente. Firma (de gaze) care a spart pe strada Constituției a primit nu mai puțin de trei amenzi.

Tot trei amenzi a primit în ultimele săptămâni și Compania de Apă, ultima chiar azi de 1000 de lei pentru o lucrare de pe strada Al. Marghiloman.

Această stradă a fost asfaltată în toamna anului trecut și a fost deja spartă și peticită în trei locuri de firma de apă!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată pronosticul și marcatorii șefului CJ . „Sunt stelist de la 5 ani” CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

 

loading...

8 comentarii la „În sfârșit. Decizie excelentă a primăriei. Iată ce trebuie să conțină panoul

  • Excelent ! Felicitări domnule Viceprimar.

  • Foarte buna masura luata!
    Cu trotuarele nou asfaltatei Bazalt ce se intampla? Erau (sunt) sparte in vreo trei locuri.

  • Mai bine i-ar obliga pentru fiecare gaură efectuată sa asfaltelze cel putin 100 mp in jurul gaurei,si nu doar un petic pe gaura respectiva .

  • este foarte putrin 1000 de lei amenda. si apoi se stie ca peticirile nu mai sunt de aceiasi calitate, in acele locuri vor aparea denivelari, ori terenul se va lasa

  • Sa fie sanctionati zilnic dupa depasirea termenului de finalizare a lucrarilor ; lucrarile sa aiba termen de garantie.

  • Mai de pinde si unde instaleaza panoul!In momentul de fata daca il pune sub pod la Marăcineni il vad doar cei care traverseaza cu barca.Si la marimea luide A3 cam greu să-l vezi.

  • Rușine pentru podul de la Marăcineni. Asa ceva nu se poate.Trebuia sa se lucre încontinuu acolo si nu 4 muncitori la o lucrare asa importanta pentu atatia cetateni.Coruptia asta a ajuns la un nivel pe care nimeni nu si-o poate imagina.Cum sa dai asa lucrare la o firma care vine si lucra cu 4 angajati !

  • Dle Viceprimar dar gropile aflate pe str Dorobanți când urmează să fie asfaltate că ni se zguduie casele când trec autobuzele sau mașinile mari.Veniti să vedeți

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.