În sfârșit. După zeci de ani, se circulă aproape de normal + Intervenție a Poliției

Din această dimineață, muncitorii de la Strabag au început, dinspre fabrica de bere, decopertarea și celeilalte jumătăți a străzii Transilvaniei.

Veste bună, Strabag a permis de azi circulația pe jumătatea de drum reabilitată (vezi foto mai jos).

După zeci de ani, în sfârșit, pe Transilvaniei se poate circula pe asfalt neted, fără gropi și denivelări
Pe bucata reabilitată, șoferii trebuie să aibă grijă să ocolească gurile de canal. Stratul trei de asfalt, cel de uzură, se va turna la final (când va fi la același nivel cu gurile de canal)

E necesară intervenția Poliției

Dacă Strabag a permis circulația, totuși nu se poate rula (deocamdată) pe întreaga porțiune reabilitată – de la fabrica de bere până la intersecția cu Răscoalei.

Motivul: mașinile parcate pe carosabil.

E nevoie ca Poliția (Locală + Națională) să-i informeze pe deținători să-și mute autovehiculele de pe carosabil.

Reabilitarea străzii Transilvaniei se face pe fonduri europene (ca și Bd. Industriilor) și e cea mai importantă realizare a Primăriei Buzău din acest an.

Citește și:

loading...

12 comentarii la „În sfârșit. După zeci de ani, se circulă aproape de normal + Intervenție a Poliției

 • Fără gropi s-au denivelări dar cu aceleași canale poziționate în asa fel încât dacă ocolești unul nu-l poți rata pe următorul. Vezi marea asfaltare de la ieșirea din Buzău spre Vernesti până la fabrica de bere.

 • Ceea ce nu am vazut eu sunt scurgerile de la bordura. Unde se scurge apa ?

 • Cablurile tot pe sus? Unde e canalizatia? Unde sunt trotuarele cu pavele, asa cum a promis Toma? Numai vrajeli!

 • Buna observatia lui Mariana ; se va sparge asfaltul turnat ?

 • Draga redactie,stii ca este cam ilegal sa se circule pe drumuri pubice in lucru, PE CARE SUNT OBSTACOLE…….”Problema ” lucrarilor de asfaltare (si nu numai) din Buzau este DURATA MULT PREA MARE, oare de ce ?!!!! Realizezi care sunt implicatiile financiare ?…..pentru ca disconfortul creat riveranilor si nu numai este la vedere….

 • Tereaca, ti se pare ca e o lucrare în regulă? Ce ți se pare modern la un drum de 2 lei? Unde sunt cablurile ingropate? Trotuarele alea de beton ce sunt? Punem pariu că acele canale vor deveni niște gropi?

 • Cum adica, s-a dat drumul, dar nu poti trece ca au lasat aia masina in drum? E oras dintr-o tara bananiera?

 • Haideti sa nu carcotim chiar totul. Ingroparea cablurilor se poate face oricand in trotuar, iar faptul ca sunt betonate nu inseamna ca raman asa. Ar putea fi asfaltate cu un strat subtire, ori asezate pavele, orice, pe o baza solida. Chestia e ca unde pune Strabagul mana (au intervenit recent si pe o portiune la iesire pe dn2b), iese bine. Ca daca erau cei de la Urbis ori alde Troi…

 • Fără denivelări? De la fabrica de bere până la ieșirea spre Vernești sunt deja denivelări considerabile, plus gurile de canale. Vai de ele lucrări, bune doar pe hârtie

 • Putem sa lasam Urbisul deoparte? Strada dintre Ursus si Global deja are gropi si denivelari, de gurile de canal nu are rost sa comentez. De asemenea, de apreciat ca cei de la Strabag toarna stratul 3 (de uzura) de la un capat la altul al strazii.

 • Dl primar a promis ca o sa planteze tei pe trotoare . Unde ca s a turnat beton? Gurile de canal si scurgeri sunt cele vechi de acum 50 ani la care capacele nu mai sunt la nivel cu rama

 • Daca sparg trotuar ul sa ungroape cablurile… Ne meritam soarta. Nu mai zic de gurile de canal lasate pe mijloc..in 2 ani o sa fie la fel ca inainte de marea asfaltare.. Garantat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.