În sfârșit, Gloria câștigă un meci și la Buzău!

În sfârșit, după înfrângerile usturătoare cu Bistrița și Craiova (plus antrenamentul cu Știința București) Gloria a câștigat un meci și la Buzău!


N-a fost deloc ușor, Cisnădie a avut 14-11 în minutul 23 și unii dintre suporteri se gândeau la ce-i mai rău.

Târâș-grăpiș, Gloria a egalat la pauză și a putut intra psihic bine în R2.

Din fericire, în R2, antrenorul Daniel Anca a brodit formula câștigătoare cu Ilyna, unguroiaca Pal și Daria Bucur la 9 metri.

„Albinuța”. Acest alint i se potrivește azi micuței unguroiace. A înțepat de 12 ori (!) poarta adversă (6 din 7 m). Cel mai bun meci de când e la Buzău, păcat că nu e constantă în evoluții
Cel mai bun meci de când e la Buzău l-a reușit azi și Daria Bucur. A dat azi 6 goluri, din care vreo trei prin aruncări de la distanță în momente delicate ale meciului.

La victoria de azi au contribuit și cele două portărițe, Pijevici și Măzăreanu, prima specializată în pararea loviturilor de 7 metri.


Grație succesului de azi, Daniel Anca și-a salvat postul de antrenor. Ar fi fost demis, foarte probabil, dacă pierdea azi. Așa, va termina anul ca antrenor la Buzău, deși jocul și rezultatele sunt sub pretențiile (ridicate) ale buzoienilor. Alibi, două jucătoare importante, de națională, Zamfirescu și Blazevic, accidentate, n-au ajutat deloc echipa în acest campionat

Din păcate, în ciuda succesului de azi, Gloria va termina anul doar pe locul 7 (chiar pe 8 dacă Cisnădie bate Craiova!), la distanță considerabilă de cupele europene.

În ultimele două meciuri din acest an, Gloria va juca la Rapid și apoi la Buzău cu Minaur.

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.