În sfârșit! Razie a poliției în tot județul! Număr record de căruțași și bicicliști amendați!

Zeci de accidente se produc anual în județ din cauza bicicliștilor și a căruțașilor.

În special în mediul rural e o practică a se circula după lăsarea întunericului fără elemente reflectorizante pe drumurile publice, inclusiv pe drumurile naționale.

Un astfel de control a fost cerut de multă vreme de șoferi, dovadă că în doar câteva ore, polițiștii buzoieni au dat zeci de amenzi.

„Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, poliţiilor municipale şi orăşeneşti, dar şi din cadrul secţiilor de poliţie rurală au acționat pe raza întregului judeţ pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, vizaţi fiind de această dată, căruţaşii şi bicicliştii. În cadrul activităților desfăşurate polițiștii au aplicat 69 de sancțiuni contravenționale, din care 16 bicicliştilor şi 22 căruţaşilor. Valoarea totală a amenzilor se ridică la peste 17.000 de lei” – comunicat IPJ Buzău.

Cei 22 de căruțași găsiți în neregulă au fost sancționați pentru lipsa echipamentului corespunzător, lipsa documentelor, dar și pentru că foloseau drumurile naționale, lucru interzis de codul rutier.

Citește și articolul: Iată cât te costă la Buzău dacă scuipi pe stradă (inclusiv semințe) sau dacă arunci ambalajul pe jos. A crescut și numărul celor care pot da amenzi!

Cei 16 bicicliștii circulau fără elemente reflectorizante și fără documente de identitate.

În condițiile unei asemenea recolte bogate, polițiștii buzoieni sunt obligați să sporească acest tip de controale tematice.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „În sfârșit! Razie a poliției în tot județul! Număr record de căruțași și bicicliști amendați!

  • Miilitia populara umbla disperata dupa bani !!Se pare ca statul mafiot e in colaps financiar !!!Ma bucur teribil !!

  • Mare dobitoc esti… niciodată nu umbla poliția după bani… cred ca esti unul din șoferii care gaseste scuze cand este oprit in loc sa fie regulamentar… un labil psihic

  • bai asta xxx ,se vede ca esti facut din laba si carat de musca .Sau esti vreun slugoi de militian obedient !!??

  • Mâine mă voi duce să-mi iau vestă reflectorizantă .

  • Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.