În sfârșit! Se lucrează cum trebuie pe șantierul din centru

Mai bine mai târziu, decât niciodată. Așa spune o vorbă românească.

Zicerea e valabilă și pentru șantierul din centrul Buzăului.

După luni la rând cu doar 3-4 muncitori la lucru, de câteva zile pe șantier e ce trebuie.

A început montarea plăcilor de granit în fața Palatului Comunal
Astăzi, vineri la ora 18.00 pe șantier erau două betoniere. S-a turnat placa de beton în fața magazinului Dacia (pe o suprafață destul de mare)

Prin turnarea plăcii s-a creat front de lucru pentru echipa care așterne plăcile de granit.

Putem spune că de azi s-a intrat în a doua jumătate a proiectului, cea către finalizarea investiției.

O explicație pentru schimbarea în bine din ultimele zile ține, din informațiile reporterului buzoienii.ro, de numirea unui nou șef de șantier.

Veste bună și dinspre șantierul de pe Unirii, azi s-a turnat asfalt în zona stației de autobuz din Bariera Ploiești, după o săptămână în care s-a „inventat” stația-insulă din mijlocul carosabilului.

În privința carosabilului, Unirii e aproape gata, mai rămân de pus noile semafoare inteligente și finalizarea stațiilor de autobuz (cu dale, balustradă și copertină).

Citește și:

loading...

2 comentarii la „În sfârșit! Se lucrează cum trebuie pe șantierul din centru

 • „Finalizarea investitiei”? Care investitie? Asta e cheltuiala (inutila, ar spune unii).

  INVESTÍȚIE, investiții, s. f. 1. Plasare de capitaluri în întreprinderi industriale, agricole, comerciale etc., cu scopul obținerii de profituri; (concr.) capitalul plasat.

  Extrapoland, am putea spune ca este chiar opusul unei investitii din moment ce va genera costuri(de mentenanta) si nicidecum profit.

  Răspunde
 • Stimați ziariști!
  Nu le mai luați apărarea edililor, pentru că nu și-au dat interesul deloc. Au semnat contractele, le-au dat banii constructorilor, după care aproape că nu i-a mai interesat de nimic, ca să n u zicem direct, că i-a cam durut în spate, în ciuda faptului că tot mai muți buzoieni deveneau din ce în ce mai vocali asupra la ceea ce se întâmpla, în special de Unirii, cam de vreun an, încoace.
  Trebuia stat la spatele executantului, cu biciul pe ei, sunt prevăzute în contracte penalizări de întârziere a lucrărilor? Ni le face și nouă cunoscute, cineva? N-aș prea crede. Dar pentru întârzierea plăților, sunt sigur că cei doi constructori au prevăzut oarece clauze… Deși nu cred că e cazul, mai mult ca sigur și-or fi primit banul înainte din partea edililor, că doar nu dădeau de la ei. O să se dea vina din nou pe scumpirile materialelor sau pe altele, iar noi o să mai dăm multă vreme mărunt din buze, că după cum stau lucrurile, treburile or să mai dureze mult și bine! Ura și la …toamnă, poate. Să vedem, de revelion unde o să bage domnul primar mulțimea care altă dată umplea Piața Daciei, în acel rond de la Obelisc, în Crâng. Peste „coțomediile” ălora din caricatura aia de Orășel al Copiilor… Numai să nu dea foc la pădurea proaspăt retrocedată, care și aia cam stă degeaba, în ciuda promisiunilor, cu focurile de artificii de la cumpăna dintre ani!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.