În sfârșit, vești bune din zona rondului de la Drăgaică


Din cauza ploii de aseară nu se mai poate pregăti stratul suport, astfel că turnarea primului strat de asfalt a fost amânată.

Vom reveni.


Știrea inițială

Conform informațiilor reporterului buzoienii.ro, mâine seară – pe vremea asta, dacă nu va ploua – se va turna primul strat de asfalt dinspre Bd. 1 Decembrie către semafor.

Mâine (joi) dimineață se vor aduce autogrederul și camioane cu piatră pentru a se pregăti stratul suport.

Apoi, pe seară, când traficul e redus se va trece la turnarea binderului (primul strat de asfalt).

Pe parcursul zilei de azi muncitorii au îndepărtat gurile de canal vechi și un cămin al fostului RAM. Operațiunea continuă și la această oră:


Excavator în acțiune
Cămin al fostei rețele de termoficare

După turnarea binderului pe sensul către semafoare, muncitorii de la Troia se vor muta pe sensul celălalt, dar acolo va fi mai simplu, întrucât rețelele de utilități sunt mai puține.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „În sfârșit, vești bune din zona rondului de la Drăgaică

 • De câteva luni a rămas groapa aia imensa și câteva țevi albastre ! Câți ani au nevoie cei de la Compania de apa sa o astupe?

  Răspunde
  • Da de ce esti atat de deranjat? Cel mai bine ar fi ca cei de la companie sa scoata canalizarea la suprafata, asa te vei simti si tu cu adevarat acasa. Ma gandesc ca iti lipsesc foarte mult miresmele bengaleze. Totusi, o sa-ti vand un pont, in statia de autobuz de la fosta cantina ductil e o pluviala care concureaza cu succes cu canalizarile deschise din India.

   Răspunde
 • Asteptam cu nerabdare saptamana viitoare cand se va sparge totul pentru ca au uitat harnicii si neinfricatii muncitori un tarnacop si doua cazmale sub pamant.
  Dar nu-i nimic, avem bani sa platim orice si oricat, doar ne-am imprumutat jde milioane de la banci.

  Răspunde
 • Podul dragaicii e pierdut, ce faceți cu strada Veteranilor că a rămas jumătate asfaltata și restul pietriș și strada de la contactoare??? De ce nu le asfaltatidaca ați terminat??? Ați bombardat tot orașul deodata…

  Răspunde
  • Păi nu au terminat încă. Mai sunt lucrări de făcut. Pe Mesteacănului la intersecție cu Frăsinet trebuie făcute două cămine. Unul de schimbare direcție și unul de joncțiune.

   Răspunde
 • Înseamnă că săptămâna viitoare noul rond va fi gata și el spre demolare !

  Las’ c-a treia oară e cu noroc !

  Speram sa fie cu noroc a treia oară ca sa intre cât mai repede in reabilitare.

  Iar la reabilitare, ca sa iasă bordurile rectilinii, nu ca valurile unei furtuni cu ceva grade Beaufort, fac eu un pustiu de bine și le-mprumut troienilor un laser rotativ, bonus îi învăț și să-l folosească, inclusiv înclinat, așa cum au ei nevoie, că degeaba îți trasează topograful niste puncte la diferite cote de nivel dacă tu nu ești în stare să le unești rectiliniu.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.