„Înainte de a muri a primit un telefon!”

Un coleg de serviciu a povestit cu lacrimi în ochi pentru reporterul buzoienii.ro cum a murit ieri colegul lor de la Boromir – Viorel Jipa.

Acesta lucra la secția de covrigi.

„La noi, la Boromir-ul din Simileasca, se fac disponibilizări. Pentru că nu are copii, Viorel Jipa a fost trecut printre primii pe listă. Ieri dimineață i s-a cerut de către șefi să-și scrie demisia. Dar Viorel n-a vrut, s-a lăsat cu scandal. Viorel a plecat supărat către casă cu bicicleta. Stă în Buzău pe strada Primăverii. După câteva minute a fost sunat pe mobil să se întoarcă imediat că a venit directoarea și e scandal mare.

„Atunci, sărmanul Viorel, a întors bicicleta și s-a întâmplat nenorocirea. Negru de supărare, pentru că era foarte afectat de posibilitatea de a rămâne fără serviciu, nu s-a mai asigurat pe unde merge și a ajuns în fața mașinii. Vă spun asta și pentru sărmanul șofer de 20 de ani care probabil își face mustrări de conștiință că n-a putut evita impactul. Alții ar trebui să aibă mustrările astea”, ne-a povestit colegul lui Viorel Jipa.

Bărbatul a murit pe loc. înainte de venirea ambulanței. După cum se observă în prima fotografie a articolului craniul acestuia a fost sfărâmat la impactul violent cu parbrizul.

Din păcate, lucrătorul de la covrigi n-a rămas fără serviciu, ci mai rău, fără viață. Astăzi, la Boromir, colegii răposatului au făcut anumite reproșuri…

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.