„Înainte de Paște dădeam 3 milioane la cumpărăturile săptămânale. Acum dau câte 5!”

E avocat și un cititor fidel al site-ului buzoienii. E atent la ce se întâmplă în oraș și postează des comentarii.

Astăzi, a avut rugămintea de a-i insera pe site următoarea observație personală:

„Ca mulți dintre buzoieni îmi fac cumpărăturile o dată pe săptămână la un supermarket din oraș. În general, de mâncare și ce-i mai trebuie omului prin casă. Fără să includ aici ceva mai valoros. Dacă până de Paște, cheltuiam în jur de 3 milioane de lei vechi, de atunci suma înscrisă pe bon e de 5 milioane. Multe dintre produse, mai ales cele nealimentare, s-au scumpit. De exemplu detergent, șervețele, produse de grădinărit, etc. Unele cu 30, 40, 50 la sută, altele chiar și-au dublat prețul! Aș vrea să-i avertizez pe buzoieni să fie atenți la prețurile produselor de pe rafturi. Mulți cumpărători iau din obișnuință și pun în coș fără a se mai uita la preț. Unele dintre produse aveau înainte niște reduceri care acum au dispărut. De asta vin și spun ca buzoienii să fie cu băgare de seamă întrucât la casă vor cheltui mai mult. Cu cel puțin 1 milion de lei vechi în cazul cumpărăturilor săptămânale”.

Întrebat și ce altă variantă au buzoienii care vor constata la rându-le astfel de scumpiri, avocatul n-a prea știut ce să răspundă.

„Doar să verifice la alte magazine, poate acolo produsele respective s-au scumpit mai puțin. Pentru cele alimentare, nu știu dacă piața e o variantă. Înainte de Paște am dat în piață 7 lei pe o legătură de leuștean. Am dat că era singura vânzătoare care avea din toată piața”.

Dacă avocatul buzoian are sau nu dreptate vă rugăm să scrieți în comentarii la acest articol.

loading...

4 comentarii la „„Înainte de Paște dădeam 3 milioane la cumpărăturile săptămânale. Acum dau câte 5!”

  • Da! Este adevarat !Zilnic ne trezim cu surprize…au început cu scumpirea ouălor, produselor alimentare, băuturi, detergenți, produse de curățenie, iar acum pot sa spun ca toate produsele sunt scumpe!

  • Si ce vrea sa zica avocatul, ca inainte manca cat un porc pe saptamana si acum mananca cat doi?
    90% din buzoieni nu cheltuie pe mancare pentru toata familia pentru o luna 500 lei.

  • 7 lei o legatura de leustean la piata? Parca prea miroase a….leustean domnule avocat!

  • Evoluăm și noi , doar n-om sta pe loc .Numai că ,în ritmul ăsta ,o să ajungem în piață cu geamantanul de bani după noi .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.