Inaugurare – noul Shopping City Buzău. Primele impresii + foto din interior

Tigăile la 20 de lei și cutia de 10 lei cu trei becuri au fost vedetele inaugurării de azi, ora 10.00, a Aurora Mall – devenit de azi Shopping City Buzău.

Aglomerație a fost chiar la intrare, pe dreapta, unde s-a mutat Altex, care a venit cu ofertele pomenite mai sus. S-au mai cumpărat bine și plasmele și unele electrocasnice, la care au fost reduceri.

Unul din fericiții care au prins tigaia de 20 lei.
Și unul cu tigaie, dar și cu plasma

În rest nu-i cine știe ce. Un culoar lung cu magazine pe o parte și pe alta, din care unele relocate din vechea clădire. Alte inaugurări se vor face treptat, pe măsură ce vor fi gata.

La capătul culoarului se ajunge în corpul vechi, aproape de Carrefour. Lumea a venit multă, și continuă să vină, de curiozitate.

Există și vizitatori nemulțumiți, care și-ar fi dorit și alte branduri, pe care le-au văzut prin mall-urile din București și Ploiești.

Felicitări primește noul centru comercial îndeosebi pentru spațioasa parcare subterană – care comunică în câteva locuri cu cea veche – vezi foto mai jos.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Inaugurare – noul Shopping City Buzău. Primele impresii + foto din interior

 • subsemnatul Stanciu Aurel, domiciliat in Loc Vernesti, Judet Buzau, va aduc la cunostiinta urmatoarele:
  – de circa 4-5 ani la intrarea in localitatea Vernesti (situata la 8 km de Orasul Buzau) isi desfasoara activitatea un parc de dezmembrari auto. Respectivul parc a marit numarul de masini de la cateva (acum 4 ani) la peste 50, pe care le depoziteaza pe marginea drmului, si pe terenurile agricole din vecinatate, si pe stanga si pe dreapta DN10 Buzau- Brasov. Pe langa faptul ca ocupa abuziv teren public si privat, din masini curg : ulei, antigel, piese de plastic si cauciuc etc, ce se scurg in terenul arabil pe care sunt imprastiate.
  Daca mergeti si vedeti este incredibil !

 • Plasmă,hub? Poate tv led…

 • Deschidere cu tigai de 2 lei la un mall cu parcarea inchisa si cu miros de canal in interior unde de multi ani se spune ca vor aduce branduri de top…un mare fâs.

 • Un mare fâs, dar lumea s-a îngrămădit poate-poate se dă ceva gratis sau măcar la reducere. Un popor de ipocriți…

 • Va dati seama ?! Articolul cuprinde o poza cu un pensionar considerat „norocos” ca a prins o tigaie de 2 lei !!!
  Intelegeti la ce nivel se ridica stirile din Buzau, cat si potentialul celor considerati clienti ?!
  Wow ! Mai vrem stiri de genul 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.