Încă două cartiere sunt atacate

frezare str. Baladei

Ocupat în ultima săptămână mai mult cu atacurile „mafiote” din oraș, reporterul buzoienii.ro a rămas în urmă cu informațiile ce țin de îmbunătățirea infrastructurii rutiere din Buzău.

Angajații Urbis Serv n-au stat degeaba și au atacat câteva străzi din cartierul Dorobanți I, asta după ce s-a rezolvat Dorobanți II.

În Dorobanți I s-a asfaltat deja jumătate din strada Baladei (pornește de pe Aleea Sporturilor, trece prin fața Bisericii Sf. Nicolae și ajunge în Columbelor), iar cealaltă jumătate se pregătește de asfaltare.

Tot aici s-a asfaltat Aleea Iasomiei – în spate la banca Transilvaniei și la pescărie (vezi foto alăturat).

Următoarea stradă pe care se va intra în Dorobanți I e Melodiei, iar apoi cea din fața Școlii nr. 7.

De mâine, lucrătorii Urbis Serv vor ataca și două străzi din Broșteni. E vorba de Academiei (dinspre Aleea Sporturilor înspre Colegiul Economic) și Magnoliei (dinspre Gârlași înspre cartier).

În săptămânile următoare se va lucra în paralel în Dorobanți I și Broșteni pentru asfaltarea străzilor și aleilor dintre blocuri.

Zilelele următoare se va începe și asfaltarea străzii Pompiliu Ștefu (de la Piața Centrală) unde s-a terminat de pregătit carosabilul și se finalizează canalizațiile de pe trotuare.

Pompiliu Ștefu va fi după Calea Eroilor a doua arteră din oraș fără cabluri întinse pe stâlpi. În acea zonă, după Pompiliu Ștefa se va ataca și Crizantemelor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  „Ar fi trebuit să fi spus poliției din timp!”. IPOTEZĂ NOUĂ CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Încă două cartiere sunt atacate

  • se finalizează canalizațiile de pe trotuare

    Canalizatiile…..Auras are 2 articole pe zi si tot e greu……

  • CANALIZÁȚIE, canalizații, s. f. 1. Instalație aeriană, subterană sau submarină care transportă sau distribuie energie electrică. Canalizație electrică. 2. Canalizare. – Din fr. canalisation.

  • Bai tereaca,ai băut otetul din salata?
    Ce titlu de știre dai ma?
    Ai halucinații?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.