Încă două cartiere sunt atacate

frezare str. Baladei

Ocupat în ultima săptămână mai mult cu atacurile „mafiote” din oraș, reporterul buzoienii.ro a rămas în urmă cu informațiile ce țin de îmbunătățirea infrastructurii rutiere din Buzău.

Angajații Urbis Serv n-au stat degeaba și au atacat câteva străzi din cartierul Dorobanți I, asta după ce s-a rezolvat Dorobanți II.

În Dorobanți I s-a asfaltat deja jumătate din strada Baladei (pornește de pe Aleea Sporturilor, trece prin fața Bisericii Sf. Nicolae și ajunge în Columbelor), iar cealaltă jumătate se pregătește de asfaltare.

Tot aici s-a asfaltat Aleea Iasomiei – în spate la banca Transilvaniei și la pescărie (vezi foto alăturat).

Următoarea stradă pe care se va intra în Dorobanți I e Melodiei, iar apoi cea din fața Școlii nr. 7.

De mâine, lucrătorii Urbis Serv vor ataca și două străzi din Broșteni. E vorba de Academiei (dinspre Aleea Sporturilor înspre Colegiul Economic) și Magnoliei (dinspre Gârlași înspre cartier).

În săptămânile următoare se va lucra în paralel în Dorobanți I și Broșteni pentru asfaltarea străzilor și aleilor dintre blocuri.

Zilelele următoare se va începe și asfaltarea străzii Pompiliu Ștefu (de la Piața Centrală) unde s-a terminat de pregătit carosabilul și se finalizează canalizațiile de pe trotuare.

Pompiliu Ștefu va fi după Calea Eroilor a doua arteră din oraș fără cabluri întinse pe stâlpi. În acea zonă, după Pompiliu Ștefa se va ataca și Crizantemelor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  „Ar fi trebuit să fi spus poliției din timp!”. IPOTEZĂ NOUĂ CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Încă două cartiere sunt atacate

  • se finalizează canalizațiile de pe trotuare

    Canalizatiile…..Auras are 2 articole pe zi si tot e greu……

  • CANALIZÁȚIE, canalizații, s. f. 1. Instalație aeriană, subterană sau submarină care transportă sau distribuie energie electrică. Canalizație electrică. 2. Canalizare. – Din fr. canalisation.

  • Bai tereaca,ai băut otetul din salata?
    Ce titlu de știre dai ma?
    Ai halucinații?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.