Încă două semafoare cu buton în Buzău. Iată unde se vor amplasa

La solicitarea Primăriei Buzău, Urbis Serv a comandat deja două noi semafoare cu buton.

„Primul dintre ele va fi montat în dreptul Școlii nr. 1 de pe Bd. Bălcescu. Sunt foarte multe solicitări pentru acesta, se va monta până de Paște. De asemenea acolo sunt două treceri de pietoni, una lângă alta. Vom desființa una din ele, pe cea care duce înspre Casa Căsătoriilor. Să vedem ce putem face, pentru că deși noi vopsim cu negru, vopseaua se curăță și reapare vechea trecere de pietoni” a anunțat Anișoara Preda, șefa Serviciului Gospodărie Comunală din primărie.

Un al doilea semafor cu buton se va monta pe Bd. 1 Decembrie, între gara CFR și Penny XXL.

„Cam într-o lună se va monta și acesta. Studiem și varianta de a mai monta uun astfel de semafor cu buton și pe strada Ostrovului, mai exact la piață” a adăugat Anișoara Preda.

Referitor la trecerea de pietoni de la gară, chiar astăzi un cititor ne-a trimis mai multe poze de la fața locului reclamând faptul că la anumite ore, din cauza afluxului mare de pietoni, se formează lungi coloane de mașini.

În municipiul Buzău mai funcționează cu succes trei astfel de semafoare cu buton. Unul în dreptul Școlii nr. 15 și două în zona marilor centre comerciale.

Auraș Tereacă

loading...

3 comentarii la „Încă două semafoare cu buton în Buzău. Iată unde se vor amplasa

  • La cele 3 situatii din acest material ar mai trebui unul la Liceul pedagogic (Spiru Haret colt cu Ciochinescu) si tot acolo un sens unic dinspre Spiru Haret spre Unirii pe 50 metri din Ciochinescu. propunerea am facut-o si pe site-ul ,,D-le primar.ro” dar rezultatul este acelasi: Ciochinescu bocheaza Spiru Haret si se blocheaza si ea – strada !!! Multumesc !

    Răspunde
  • Daca se desfiinteaza trecerea de pietoni de la scoala nr 1, ar trebui sa se ia si masura interzicerii parcarii masinilor pana in trecerea de pietoni care traverseaza acea straduta, deoarece copiii care vin dinspre Unirii vor trebui sa treaca pe acolo pt a ajunge la trecerea semaforizata, si este periculos din cauza vizibilitatii reduse.

    Răspunde
  • .. foarte bună ideea cu semafor la gară!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.