Încă o cașcarabetă pe spațiul verde. Deja s-a tăiat gardul viu. Iată unde se întâmplă

Aici a fost pana ieri gardul viu

Mai mulți cetățeni intrigați ne-au asaltat cu mesaje pe site-ul buzoienii.ro. Supărarea acestora a fost provocată de tăierea gardului viu în vederea înființării unei noi cașcarabete pe spațiul verde.

Întâmplarea s-a produs ieri la prânz în preajma stației de autobuz de la Bazar, pe sensul dinspre gară înspre centru, vizavi de magazinul Profi.

În stație există deja de ceva vreme pusă o rulotă în locul unul chioșc de ziare care n-a mai funcționat. Locatarii blocului din față au sesizat ieri că un individ, dotat cu ustensilele necesare, a purces la tăierea gardului viu la câțiva metri distanță de rulotă.

Cioturile rămase de la gardul viu

„Bănuim că e cel care are deja o rulotă aici. Probabil îi merge bine cu rulota și vrea să se extindă, să mai facă ceva aici. Eu am strigat la el ce face și dacă are autorizație pentru așa ceva.

Dar nu mi-a răspuns. Ursuz, și-a continuat treaba. Bănuiesc că un alt vecin a sunat la 112 căci în scurt timp la fața locului au apărut două echipaje. Unul de la Poliția Municipală și unul de la Poliția Locală.

Nu știu ce s-a mai întâmplat, dacă i-au dat vreo amendă, ceva. Dar, nu e în regulă. Eu am făcut cerere pentru balcon și nu mi s-a aprobat, iar unuia care vine cu vreo dugheană să i se dea ?”, ne-a spus unul dintre locatari.

Astăzi, dinspre Poliția Locală am aflat că un individ a fost amendat și obligat să pună la loc gardul viu. Așteptăm încă de la primărie informații dacă cineva a solicitat acord de teren pentru a ocupa grădinița respectivă.


La câteva ore după publicarea articolului, proprietarul rulotei din stație ne-a contactat cu rugămintea de a preciza că nu el a fost cel care a tăiat gardul viu, ci altcineva de care nu are habar și cu care nu are nicio legătură

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Încă o cașcarabetă pe spațiul verde. Deja s-a tăiat gardul viu. Iată unde se întâmplă

  • Si de astfel se da amenzi de cei de la Politia Comunitara ca se foloseste spatiul public.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.