Încă o cașcarabetă pusă pe spațiul verde. Vicele Neder: „Eu nu am dat nicio autorizație!”

În urmă cu o lună și jumătate, mai exact pe 12 iunie, site-ul buzoienii.ro a anticipat amplasarea unei noi cașcarabete pe spațiul verde după cum se poate vedea din fotografia alăturată. (click AICI pentru articol)

Atunci, mai mulți cititori ne-au sesizat că într-o dimineață de duminică un individ necunoscut a tăiat gardul viu din dreptul stației de autobuz de la Bazar (vizavi de magazinul Profi).

Intenția era evidentă pentru oricine. Acesta era primul pas înainte de a se amplasa aici o nouă rulotă/construcție pe spațiul verde.

De notat că în stație exista deja o rulotă, unde se vând sanvișuri, hot-dogi și alte asemenea.

La momentul respectiv, viceprimarul Andrei Neder, cel care se ocupă în primărie de administrarea domeniului public, ne-a precizat că nu a dat aprobare pentru nicio rulotă și că nici nu o va face.


De ce ți-e frică, nu scapi

De câteva zile, mai exact de luni, aceiași cititori care ne-au sesizat referitor la tăierea gardului viu, ne-au informat că prezumția lor, și a nostră, s-a adeverit.

Cineva a venit și a amplasat pe spațiul verde, exact acolo unde s-a tăiat gardul viu, o rulotă de culoare maro.

Astăzi, reporterul buzoienii.ro a trecut pe acolo și a constatat cu propriii ochi prezența rulotei.

Viceprimarul Andrei Neder,  ne-a declarat că nu are habar de așa ceva.

„Sincer, eu nu am văzut-o. Dar, dacă spuneți dvs… Ce pot să zic e că eu nu am dat nicio autorizație pentru așa ceva. Poate o fi dat altcineva din primărie, dar eu nu. Sau, mai posibil, nu a dat nimeni și e amplasată ilegal. Voi sesiza și eu Poliția Locală și vă voi comunica ce am aflat”.

Citește și articolul: Cel mai mare proiect din județul Buzău! Șapte comune plus un oraș se vor asocia. Locuitorii scapă de o grijă și primesc confort

Mai jos sunt inserate mai multe fotografii ale noii cașcarabete de pe domeniul public, unde se pot observa locația mai exactă, faptul că s-a amplasat exact pe unde s-a tăiat gardul viu și că în stație mai există o rulotă unde se vând diverse.

loading...

4 comentarii la „Încă o cașcarabetă pusă pe spațiul verde. Vicele Neder: „Eu nu am dat nicio autorizație!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.