Încă o familie de bătrâni jefuită. „Mi-au făcut prăpăd prin casă. Mi-au luat până și cocoșul din frigider”! Iată unde s-a întâmplat!

 

Se înmulțesc jafurile comise asupra bătrînilor din județul Buzău.

După ce buzoienii.ro a scris duminică despre învățătoarea pensionară din Maxenu, maltratată și jefuită de 130 de milioane de lei vechi (click AICI), o altă hoție s-a petrecut la Bisoca.

Victime au fost de astă dată doi bătrâni de 85 respectiv 76 de ani.

„Mi-a făcut dezastru în casă. Totul a fost întors răvășit și întors cu fundu-n sus. Cuverturile și saltele de pe paturi, sertarele, tot ce era prin dulapuri, până și în pod s-a urcat hoțul. Noi dormim într-o bucătărioară, legată de casă printr-o cămară. Mi s-a părut că aud fix la miezul nopții deschizându-se ușa frigiderului. Frigiderul îl avem în cămara asta. Am vrut să mă ridic, dar am ziscă totuși mi se pare. Până la urmă, bine am făcut că n-am deschis ușa către cămară. Ajungeam față în față cu hoțul, probabil ne-ar fi omorât. Dimineața am constatat jaful. După ce am dat la animale, am găsit poarta dinspre deal deschisă. Atunci mi-a trecut imediat prin gând. Să vezi că a fost un hoț aseară. M-am dus glonț să văd dacă mai e cositoarea cumpărată astă-vară de băiatul meu. Nu mai era. Atunci am intrat în casă și am văzut dezastrul. Toate lucrurile răvășite. M-a ținut domnul și n-am făcut infarct, deși sufăr cu inima. Hoțul a mai furat o drujbă, 300 de lei pe care băiatul îi pusese sub mușama la masă și cine știe câte alte lucruri mai mărunte. O să vadă fetele când or veni. Până și cocoșul din frigider mi l-a luat. Adusese băiatul trei doze de bere pentru unchiaș, și p-alea le-a luat. Am sunat la băiat la Buzău, băiatul a sunat la 112. Au venit doi polițiști tocmai de la Buzău pentru că al nostru, de aici, e în concediu. A sosit apoi încă unul de a luat amprente, a zis că a găsit ceva pe mobilă, dar eu nu-mi fac speranțe să-l prindă. Sigur e cineva din sat de aici. Băiatul abia ce plecase la Buzău după ce a stat o săptămână la noi. În plus, hoțul știa unde dormim noi, a fost peste tot, numai la noi în cameră n-a deschis ușa să intre. Noi am avut astă-vară un băiat cu ziua la muncă, ăla știa toate camerele, dar nu-l bănuim pe el. Ăla era cam mototol, i-ar fi trebuit două zile să facă tot dezastrul ăsta. A fost cine tânăr, iute de mână”, ne-a declarat Stana Cojocaru, femeia de 76 de ani prădată de hoț.

 

Cei doi bătrâni au trei copii, un băiat și două fete, dar niciunul nu locuiește cu ei.

Acest caz dovedește că nici la Bisoca, unde nu s-au mai înregistrat până acum astfel de hoții, nu mai e sigur și că oamenii s-au stricat și pe acolo.

loading...

Un comentariu la „Încă o familie de bătrâni jefuită. „Mi-au făcut prăpăd prin casă. Mi-au luat până și cocoșul din frigider”! Iată unde s-a întâmplat!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.