Încă o încercare!

Nemulțumire justificată a șoferilor, un coșmar, cel mai probabil, pentru cei de la Strabag.

Vorbim de gurile de canal de pe Bd. Industriilor.

Care se strică „ale naibii” în fiecare lună!Pe sensul către Metalurgica, în mai multe locuri, fundația gurilor de canal a fost demolată.


În unele locuri s-a reparat deja. Rămâne să vedem cât va ține de data asta.


Gurile de canal și întreg „eșafodajul” colapsează la trecerea tirurilor încărcate cu marfă care vin dinspre Brăila.

Citește și:

loading...

18 comentarii la „Încă o încercare!

 • Știu că Mitrea Miron e în viață, să-l întrebăm pe el ce trebuie spus, și cum, constructorilor, pentru a sta apretați în fața cetățenilor atunci când se înscriu la licitații din banii lor. Pe Al Ind nu numai bordurile care se desprind, ciobesc ori ies din rând e problema, ci planeitatea relativă perfectă dacă se dorea o plajă și nu șosea, lipsa indicatoarelor, stâlpișorii ”frumoși” dar deși și negri, linia unică pe unde circulă arar autobuzul și în rest șoferii grăbiți care ”știu” că este permis și pe această bandă interzisă prin înscrisurile pe asfalt ori cele câteva indicatoare. Apoi, în capătul spre Brăila, cine Doamne ferește a gândit să unească banda de circulație cu aia unică, într-a doua, de unde autobuzul o și virează la stânga, la baza podului…? În celălalt capăt încă e pe 60% reguli de circulație, 40% baftă și noroc când se cumulează toate direcțiile unite în rond.
  Aleea Industriilor este o mizerie, la fel de peticită dar mai vălurită decât ce exista înainte. Posibil ca dl Toma să fie mulțumit de rezultat, eu nu, caz în care nu știu deloc cum o să facem mai departe.

  Răspunde
  • Scrieți va rog un articol despre sutele de stâlpișori ce deja sunt rupți sau ignorați, vedeți zona Clubul Polițiștilor, intră mașinile pe lângă ele, în spatele stâlpilor sunt parcate mașinile…câți bani au fost cheltuiți ptr un lucru atât de neeficient ??

   Răspunde
 • Stati linistiti ca Monitorizeaza vicele Apostu !

  Răspunde
 • Intr-un final a descoperit si dl. reporter ca sunt probleme cu lucrarea realizata pe Industriilor, desi la toate articolele publicate pe acest subiect au fost zeci de comentarii care aratau problemele aparute dupa „resistematizare”.
  S-a facut „frumos”, insa cu hibe, de la marcaje proaste, zone care tin apa dupa ploaie si guri de canalizare care sar cand trece un autovehicul peste ele.
  Chiar ma intreb cum o sa arate(si mai ales cum se va simti la volan) zona de rulare cu atatea canale peticite……..

  Si uite ca mai fac un printscreen ……

  Răspunde
 • Aleea Industriilor = o peticeala de toata jena, fluidizarea traficului o gluma proasta ! Priviti si admirati „realizarile” Primariei Buzau in materie de sistematizare, pentru ca, la fel a devenit si b-dul Unirii !
  Domnule primar, va place ? Noua nu !

  Răspunde
 • Fantastic domnule Tereacă! Ați descoperit apa caldă! Ĺucrări negândite și de mântuială! Uite încă una proaspătă: rampele galbene din zonă trecerilor de pietoni care dispar zilnic prin dezlipire! Hai, curaj, vă ofer zilnic câte una !!!

  Răspunde
 • Am scris mai demult că gurile de canal,de fapt căminele care apațin CA Buzău trebuia să fie refăcute de aceasta, pe banii ei, înainte de a se turna asfaltul. Sunt vechi și necesită reabilitare. Strabag nu are nici o vină. O să vă arăt ce se întâmplă cu aceste cămine în Piața Daciei. Se va întâmpla la fel.

  Răspunde
 • Daca nu puneau stalpisori bineinteles ca nu mai calcam toate gurile de canal cu rotile. Aveam pe unde le evita. Deci fara stalpisori si canalele ar fi tinut mai mult.

  Răspunde
 • Când vor fi înlăturați, domnule reporter, stâlpișorii aceia care încurca grav circulația, smoliți cu noroi, abia vizibili noapte, un pericol pentru conducatorii auto ?!

  Răspunde
  • Stâlpișori ca aceia sunt puși de la București la Oradea pe DN 1 și nu încurcă nimic.
   De-aia merg unii cu 100 km/h pe Transilvaniei… că îi încurcă stâlpișorii!

   Răspunde
   • De curiozitate, se poate arata un sector pe google maps unde sunt asemenea stalpisori? Eu am condus recent de la Bucuresti la Sibiu si nu am intalnit niciunul, maxim erau stalpisori pe balizele de la intrarea in localitati.

    Răspunde
   • Nu am condus de la Bucuresti la Oradea dar ceea ce pot sa va spun e ca pe Alea Industriilor stapisorii sunt plini de praf si noroi iar noaptea nu sunt vizibili si sunt un real pericol. Ati circulat noaptea pe acolo?

    Răspunde
    • Când Primăria Buzău va face recepția lucrării atunci stâlpișorii vor putea fi spălați. Deocamdată, lucrarea e la Strabag.

     Răspunde
     • Și dacă recepția se va face peste niste ani, mai mulți sau mai puțini, de ce n-au fost montați și stâlpișorii atunci, pentru a putea fi întreținuți, nu inca de-acum ?

      Cine ne plătește mașinile avariate fiindcă ieși din curte si când dorești să intri pe banda destinata autoturismelor te trezești că-ți apare un stalpisor din asta in fața, sunt pe Transilvaniei o grămadă de zone cu doar cate 2 stalpisori ?!

      PS: curios e faptul că am bătut Buzău – Germania de „n” ori în ultimii ani dar n-am zărit enormitățile astea pomenite de dumneata, domnule redactor, asta probabil din doua motive: fie nu sunt fie nu m-au încurcat cu nimic astfel că nu le-am observat prezenta.

      In alta ordine de idei, daca primarul nostru vede ceva, pe undeva, de ce are el impresia, fara nici un fel de studiu de caz/fezabilitate că ar trebui copiat și la Buzau ?

      Răspunde
      • ”Și dacă recepția se va face peste niste ani” îmi aduce de ”Iar când noi nu vom mai fi…”.
       Vreun buzoiam amețit cu o pancartă atârnată de grumaz, lângă grajdurile lui Magrhiloman, să protesteze în ”necontarea” lui de votant individual, față de irosirea unor milioane de euro în detrimentul altor necesități?
       Acum foarte puțină vreme un grup minuscul de tineri au întors din drum o decizie a unei instanțe, care tocmai ce se contrazisese pe ea însăși, la Buzău. Posibil ca mișcarea social-populară de tip franțuzesc de exemplu, să nu fim acuzați de barbarisme, să fie o sculă mult pre utilă decât ar crede Buzăul.

       Răspunde
 • Buna asa, de la guri de canalizare o deviem pe stalpisori.
  Tereaca fii mai obiectiv si mai aplecat la problemele reale ale urbei daca vrei sa iti creasca ratingul si nu mai ridica in slavi „maretele realizari” care au creat un adevarat haos in aceast oras.

  Inca un printscreen
  https://pasteboard.co/0846yYq3e6XM.png

  Răspunde
 • problema e in Buzau ca nimic nu se intretine. Nu se curata stalpii separatori, nu se curata si nu se intretine Cuza Voda, reabilitata de curand, nu se finalizeaza lucrarile pe Transilvaniei cu ingroparea cablurilor…
  Simt ca fac parte dintr-un oras in care principalul obiectiv este sa dea bine, nu sa te simti bine locuind in el !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.