Iată ce stradă, dar și ce cartier al Buzăului, au de azi în întregime asfalt

Să fie vreo cinci reportaje tv și articole de presă realizate de reporterul buzoienii tv de pe strada Izlazului în ultimii cinci ani.

Unele pe zloată, altele prin noroi (vezi fotografiile de mai sus) dar și prin colbul uscat de iulie.

Ultima dată reporterul a fost pe uliță în luna mai, atunci când firma angajată de primărie s-a apucat de treabă.

Astăzi, s-a întâmplat și minunea. Finisorul a așternut – în sfârșit – binderul (primul strat) pe cei în jur de 700 de metri ai străzii Izlazului. Împreună cu asfaltul, finisorul a răspândit în jur și semințe de civilizație.

Reporterul a scăpat azi momentul, dar mai multe postări ale localnicilor – fericiți – i-au atras atenția.

Asfaltare strada Cercului, Simileasca, 2018

Odată cu strada Izlazului se încheie asfaltarea întregului cartier Simileasca.

Și, ca să fim corecți, trebuie să precizăm, că administrația Toma a finalizat în acest an ce s-a început în Simileasca în perioada Boșcodeală.

Străzile Orizontului, Stăvilarului, Lăstunului și Răchitei au fost asfaltate prin 2013-2015 de echipa de muncitori condusă de răposatul sing. Cucu.

Citește și: Incredibil. Câți bani a câștigat Ovidiu Ionescu! CLICK AICI

Din informațiile reporterului astăzi s-a turnat binderul și pe Gogu Vicatus, Simila și o parte din Intrarea Iazului. Revenim mâine cu fotografii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Schimbare de look a rondurilor din Buzău. Iată FOTO cu toate  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Iată ce stradă, dar și ce cartier al Buzăului, au de azi în întregime asfalt

 • Da s-au asfaltat dar să veniți să vedeți cum au asfaltat cum arată bordurile o să le intre apă în curți chear vă rugăm să veniți

 • ,, chear” ca suntem ,, romani” . Trebuie sa gasim ceva de comentat intr-o gramatica greu de inteles.

 • Nemulțumitului i se ia ,,darul”!Era mai bine înainte de a se asfalta?

 • Cornele dar pana acum unde intra apa?
  Tu vrei sa iti puna primaria umbrela deasupra terenului sa nu ploua in curte la tine?
  Eventual sa dea si o hotarare de suspendare a gravitatiei.
  Daca stramosii vostri au facut ca prostii casele direct pe pamant fara sa aiba elevatie e problema voastra. Pana si stra-strabunicul la sat si-a facut casa cu elevatie 1 metru dupa ce a ridicat si tot terenul deasupra “ulitei”…
  Poate va da de gandit ca e cazul sa va apucati sa va faceti casa voastra si sa nu mai trageti de cea batraneasca construita prost. Dar aveti grija sa nu fiti la fel de prosti ca stramosii vostri si sa o construiti fara elevatie.

 • Trebuiau lasati in mocirla, nu meritau prostii aia asfalt.
  Macar asa se bucurau ca era toata zona o mlastina cand ploua si trebuia sa intre cu tractorul pe ulita.
  Taranul prot tot taran prost ramane si dupa asfaltare.

 • Deși … ” nu-s de-aici ” , eu văd asfaltarea străzii Islazului ( cu toate imperfecțiunile ei ) ca pe o minune de la Maglavit ! Am fost nevoit acu vreo 3 ani să merg la un riveran și m-am crucit : sunt comune și sate net superioare la acest capitol față de ce-am putut trăi o oră pe această ” stradă municipala ” … Una peste alta este un plus în viața celor ce locuiesc aici, acum, în pragul iernii …

 • Ramine o mare problema cu strada Transilvaniei, a doua ca importanta din Buzau dupa Bulevardul Unirii, strada prin care se ajunge in cea mai importanta zona turistica a judetului; in cea mai mare parte trotuarele nu au mai fost refacute de peste 50 de ani iar carosabilul arata foarte rau , chiar daca s-au mai facut unele imbunatatiri pe unele portiuni acum vreo 10 ani Refacerea in intregime a acestei strazi se pare ca se va tergiversa

 • Se pare ca din Cartierul Simileasca face parte si Str. TRANSILVANIEI…………… ASHA CA NU S-A ASFALTAT EXACT PRINCIPALUL…………….. SI SE PARE CA SE VA INTAMPLA ASTA IN FAZA A 3-A , ADICA ULTIMA……………………………… BINE CA E DRUMUL SPRE BRASOV , CE MAI CONTEAZA ASTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?????????????? !!!!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.