Încă un pic și vor ajunge la Buzău! Toate nouă! De interes pentru locuitorii din Buzău și împrejurimi

Informația e de interes pentru locuitorii din orașul Buzău și comunele Mărăcineni, Săpoca, Cernătești și, mai nou, Vadu Pașii.

Dar ar putea să-i facă nițel curioși și pe cei din alte comune învecinate municipiului, care tânjesc la rându-le după un transport mai ieftin și mai rapid către municipiu..

„La această oră, conducerea Trans-Bus e în Olanda. Licitația s-a încheiat, s-a stabilit un câștigător, iar acum se face recepția celor nouă autobuze cu burduf. Din câte am înțeles nu sunt probleme, autobuzele sunt OK și vor ajunge începând de săptămâna viitoare la Buzău. Cu aceste nouă autobuze rezolvăm în principal traseele 2 și 11 spre Mărăcineni, Săpoca respectiv Vadu Pașii”, a anunțat primarul C-tin Toma.

Citește și articolul: Iată fotografiile zilei de la Buzău! Trimise de cititori ori surprinse de reporterul buzoienii.ro

Folosirea autobuzelor cu burduf e considerată cea mai bună soluție pentru orele (dimineața și după-amiaza) în care există o afluență sporită de călători. Trimițând autobuzele cu burduf pe rutele externe vor rămâne mai multe autobuze și pentru oraș. În acest fel, se va reuși creșterea ritmicității prezenței autobuzelor în stații.

Întărirea Trans-Bus va însemna eliminarea maxi taxi din oraș, prevăzută a avea loc la începutul anului viitor dacă nu cumva chiar mai devreme.

Citește și articolul: S-a deschis noul Kaufland. Toma și Neagu s-au retras cinci minute pe un culoar și au discutat preocupați

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Încă un pic și vor ajunge la Buzău! Toate nouă! De interes pentru locuitorii din Buzău și împrejurimi

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.