Incendiu la o casă din Mărăcineni

Pompierii buzoieni au fost sesizați în urmă cu o oră de producerea unui incendiu la o locuință din satul Căpățânești, comuna Mărăcineni.

„Da, a fost un incendiu, dar am reușit să-l stingem încă dinainte de venirea pompierilor. Focul a izbucnit în camera unde familia respectivă avea centrala pe lemne. Nu a fost afectată vreo altă cameră a casei”, ne-a declarat C-tin Dumitru, city-manager la Mărăcineni.

Ziua de azi a fost una dificilă pentru pompierii buzoieni, care au trebuit să intervină la 2 km de Padina după ce un tir încărcat cu azotat de amoniu s-a răsturnat.

A fost nevoie de izolarea zonei pe o rază de un kilometru, blocarea drumului național și apoi transferarea sacilor din tirul răsturnat în afara carosabilului într-un alt autotren. Detalii puteți citi AICI.


Citește și articolul: Ce tragedie! Acest îngeraș de cinci anișori a fost înmormântat azi la Săpoca! Sute de persoane au participat, alte sute nu s-au simțit în stare

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.