Incendiu teribil care se propagă cu viteză. Pagube uriașe. Vezi foto + video

Circulația pe E85 spre și dinspre București este oprită de mai bine de o oră.

De aceea buzoienii sunt sfătuiți să folosească fie autostrada București Ploiești, fie Șoseaua Buzău – Ploiești – București.

Potrivit primelor date, incendiul este localizat la un depozit de lângă Complexul DORALY din Afumați, județul Ilfov. Spațiul comercial se întinde pe o suprafață de 3000 mp și există riscul propagării rapide.

ISU a transmisşi un mesaj de avertizare prin sistemul RO-Alert. De asemenea, a fost remis mesaj de avertizare pe panourile electronice stradale. 

„Fumul este deplasat de curenţii de aer către Şoseaua de Centură. În depozit se găsesc mase plastice, recipiente sub presiune, vopseluri. Se actionează preponderent de la înălţime cu autoscările. sunt flăcari mari, iar radiaţia termică afectează spaţiile de depozitare învecinate. Sunt patru pers cu atac de panică la ambulanţele SMURD. Populaţia din zonă este sfătuită să se îndepărteze de locul evenimentului, iar pentru protejarea de fum să închidă ferestrele locuinţelor”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Publicată de Vali Iordache pe Luni, 6 mai 2019

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.