Încep lucrările pe Bd. Unirii. Vezi AICI prima zonă unde se va lucra

Două, trei săptămâni maximum, și muncitorii de la Strabag se vor apuca de Bd. Unirii!

În aceste două-trei săptămâni se va asfalta și cealaltă jumătate pe str. Transilvaniei și pe Bd. Industriilor – astfel că muncitorii se vor putea muta cu toate forțele pe Bd. Unirii.

Se va începe cu decopertarea a jumătate de stradă pe segmentul dintre podul Mărăcineni și rondul de la avion.

Circulația se va efectua pe timpul lucrărilor doar pe jumătate din șosea (așa cum s-a procedat pe Transilvaniei și Industriilor).

Consecință: vor apărea coloane uriașe de mașini pe podul de la Mărăcineni și mai departe (plus Șoseaua de Centură), dar și de la rondul cu avion înspre centru + Frăsinet și Orizontului. Mai ales că de pe 13 septembrie va începe școala (și mulți copii vin dinspre Mărăcineni, Săpoca, V. Pașii la Buzău cu mașina cu părinții).

Așa va fi pe Bd. Unirii – probabil de la un capăt la altul
Cozi kilometrice se vor forma înainte și după podul de la Mărăcineni

O speranță ar fi ca spre sfârșitul lunii septembrie să se deschidă podul de la Vadu Pașii. Ar mai reduce cu 15-20% valorile de trafic.

Lucrările pe segmentul Pod Mărăcineni – Rond Avion nu vor dura însă foarte mult. Aici nu se va excava, ci doar se va decoperta și apoi asfalta la loc (trei straturi). Lucru bun – pe lângă carosabil se vor face și trotuarele + pistă de biciclete.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Încep lucrările pe Bd. Unirii. Vezi AICI prima zonă unde se va lucra

  • Și asa este aglomerat acum, atunci va fi BLOCAJ TOTAL, SI CU CINE CU STRABAG , CARE FACE LUCRARI DE MANTUIALA LA MISTO, SI INCET , duceti-va in GURA CALNAULUI , ca a asfaltat STRABAG , VEDETI CE LUCRARE AU FACUT ACOLO, nu au asfaltat intersectiile, pe colturi, canalele nu s-au reparat, se surpa malul IN FATA PORTII LA OAMENI, LUCRARE DE RAHAT!

  • Stai calm Danut

  • Pai este aglomerat și acum din cauza șoferilor!
    Veșnic banda 1 este blocata, apoi mulți merg la plimbare cu 20km/h!
    Asta e problema, apoi dacă ai 50 mergi frate cu 50 și sa atingi viteza aia repede nu după 1km.
    Strada nu este pentru plimbarea unora!

  • Dacă nu se asfaltează e rău, dacă se asfaltează iar e rău. Asa suntem noi romanii, rău asa rău asa. Boscodeala a făcut ceva? Acum Toma trebuie sa recupereze. În maxim 5-10 ani orașul nostru o sa între în competiție cu alte orașe mari din Europa dac domnul primar continua.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.